Moft de emisiune!


Se întâmplă ca după o emisiune să mă simt agitată pentru că îmi dau seama că puteam răspunde mai bine la unele întrebări, pentru că spontaneitatea mea nu a fost la cote maxime, pentru că am stat într-o anumită poziție care nu mă avantaja, machiajul nu era potrivit, părul nu era perfect, am vorbit prea mult sau prea puțin și lista poate continua. În trecut nici nu puteam să mă uit la vreo filmare cu mine pentru că eram foarte critică și vedeam numai defecte și greșeli. A trecut! Am învățat cu timpul că sunt om și este normal să greșesc, că o glumă, o autoironie, te scoate din orice încurcătură, că sinceritatea și stângăciile atrag empatie, că, dacă tu ești împăcat cu tine și ai încredere în ceea ce faci, răutățile nu le mai auzi. Știți cum se spune: ”numai cine nu muncește, nu greșește” sau ”errare humanum est”.

Săptămâna trecută am fost invitată în emisiunea Alinei Gicoveanu, ”Tablou de viață. Trebuie să vă povestesc despre acest lucru pentru că mi-a plăcut tare. M-am simțit atât de bine încât, la un moment dat, am și uitat că sunt filmată. Am încercat să rememorez ulterior ce-am spus, să nu fi scos vreo perlă memorabilă 🙂 . Dar să vă spun de ce m-am simțit așa de bine – poate că, aflând motivele, nici voi nu veți avea trac când Alina vă va suna să vă invite în emisiunea ei.

Alina Gicoveanu, Roxana Pricop, foto: atelier47.ro
Alina Gicoveanu, Roxana Pricop, foto: atelier47.ro

Alina e o fire foarte flexibilă și deschisă la nou. I-am propus să schimbăm studioul cu o cafenea care mie mi-e foarte dragă: Moft de Piatra Neamț ( e un moft de cafenea 🙂 ). Îmi plac cafeaua, cornurile cu ciocolată sunt delicioase și au cea mai bună și generoasă margarita din oraș (sunt destul de mofturoasă când vine vorba de cum trebuie să fie acest cocktail, fiind și singurul pe care îl beau 🙂 ). E o atmosferă caldă, luminoasă, iar proprietarii devin prietenii tăi de cum le treci pragul. Este foarte important locul în care filmezi pentru că îți schimbă starea de spirit.


După pleiada de complimente și vorbe frumoase despre mine și munca mea, Alina m-a provocat la o discuție atât de firească încât parcă eram realmente la o cafea. Detest emisiunile ultra-prelucrate și ”perfecte”. Îmi plac cele încărcate cu multă spontaneitate. Chiar dacă sunt mai expusă greșelilor, măcar scap de trac și de tensiunea de a fi ”impecabilă”.

Alina Gicoveanu
Alina Gicoveanu, realizatorul emisiunii ”Tablou de viață”, 1 TV Neamț

Dar să vă spun ceva și despre Alina, căci contează foarte mult cine și cum pune întrebările și cum te face să te simți. O știu de ani de zile, am fost colege la 1TV Neamț. Am învățat de la ea și de la ceilalți colegi cum se muncește în televiziune. Este o femeie frumoasă, optimistă, veselă, bătăioasă, puternică, o luptătoare. Se bucură din plin de frumusețile pe care viața ni le oferă și nu-i este rușine să plângă atunci când emoțiile o copleșesc. A trecut prin multe în viață și știe că nimic din ce îți place nu vine ușor, se obține cu multă muncă, răbdare și pasiune. Vrea să își facă 3 tatuaje, îi plac mult parfumurile și ar vrea să învețe să înoate, dar îi este foarte frică de apă. Îi plac oamenii buni și inteligenți și nu suportă minciuna. Iar cizmulițele roșii din emisiune sunt bestiale :), o pată de culoare care reflectă firea ei pasională.

Îi place la nebunie emisiunea pe care o realizează pentru că are oportunitatea de a descoperi permanent oameni noi, de la care învață și se încarcă cu poveștile lor motivaționale. Discuțiile sunt emoționante, calde, optimiste și prietenoase.

Pe 10 martie e ziua ei. La mulți ani, Alina!!!! Să fii sănătoasă și să trăiești frumos anii! Fie ca visele tale să prindă aripi și să se materializeze, iar emisiunea ta să dureze ani mulți!

Roxana Pricop

Click aici pentru a urmări emisiunea:

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *