Ce s-a purtat la banchetul de clasa a XII-a?


Numai cât am aruncat un ochi pe instagram și am dat de o mulțime de poze cu absolvente de clasa a XII-a. Machiate, coafate, cu rochii care mai de care, cu speranța că vor ieși în evidență și vor fi frumoasele balului. Dacă în unele cazuri formula magică de înfrumusețare a funcționat, în altele … mai este de lucrat. Nu au lipsit eternele cocuri de nașă cu zulufeii la vedere, machiajele ”cu de toate” și rochiile … tot de nașă mare. Recunosc că mi-ar fi plăcut să văd mai mult curaj în alegerea accesoriilor și a rochiei (multe păreau la fel, doar culoarea era diferită), mai ales pentru că sunt tinere și au atâta acces la informație.

Despre sexul masculin nu sunt multe de spus. Majoritatea tinerilor au renunțat la clasicul smoking și au ales o ținută smart casual, cu sacou și pantaloni slim, de culori diferite. Nu au lipsit acele frizuri de Johnny Bravo, făcute probabil pentru a crea senzația de înălțime 🙂 .

Nu îmi doresc să fiu răutăcioasă până la capăt, așa că prezint doar pozele care mi-au atras atenția în sens pozitiv, că doar nu s-au chinuit degeaba să fie glam. Cine știe cu cât timp înainte și-au ales rochia, câte ședințe de solar au făcut, câte coafuri au probat … hmm … parcă îmi amintesc și eu de adolescență 🙂 . Sunt tineri, sunt frumoși și unii dintre ei, cu care am intrat în contact, am observat că sunt și deștepti. Felicitări și mult succes pentru că … de acum începe ”distracția” în viață 🙂 .


Mălina
Lavinia
Cosmina
Giulia
Maria
Catinca & Andreea
Alma
Emanuel & Georgiana
Flavia
Maria
Cerasela & Bianca
Diana & Bianca
Mădălina

Sunt curioasă să aflu și preferințele voastre. Lăsați un comentariu mai jos cu numele celei care v-a plăcut mai mult.

Foto: instagram.com & facebook.com

Citiți și: 

Intimități cu stil, acasă la Barbara Langellotti


13 Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *