Ce s-a purtat la banchetul de clasa a XII-a?


Numai cât am aruncat un ochi pe instagram și am dat de o mulțime de poze cu absolvente de clasa a XII-a. Machiate, coafate, cu rochii care mai de care, cu speranța că vor ieși în evidență și vor fi frumoasele balului. Dacă în unele cazuri formula magică de înfrumusețare a funcționat, în altele … mai este de lucrat. Nu au lipsit eternele cocuri de nașă cu zulufeii la vedere, machiajele ”cu de toate” și rochiile … tot de nașă mare. Recunosc că mi-ar fi plăcut să văd mai mult curaj în alegerea accesoriilor și a rochiei (multe păreau la fel, doar culoarea era diferită), mai ales pentru că sunt tinere și au atâta acces la informație.

Despre sexul masculin nu sunt multe de spus. Majoritatea tinerilor au renunțat la clasicul smoking și au ales o ținută smart casual, cu sacou și pantaloni slim, de culori diferite. Nu au lipsit acele frizuri de Johnny Bravo, făcute probabil pentru a crea senzația de înălțime 🙂 .

Nu îmi doresc să fiu răutăcioasă până la capăt, așa că prezint doar pozele care mi-au atras atenția în sens pozitiv, că doar nu s-au chinuit degeaba să fie glam. Cine știe cu cât timp înainte și-au ales rochia, câte ședințe de solar au făcut, câte coafuri au probat … hmm … parcă îmi amintesc și eu de adolescență 🙂 . Sunt tineri, sunt frumoși și unii dintre ei, cu care am intrat în contact, am observat că sunt și deștepti. Felicitări și mult succes pentru că … de acum începe ”distracția” în viață 🙂 .


Mălina
Lavinia
Cosmina
Giulia
Maria
Catinca & Andreea
Alma
Emanuel & Georgiana
Flavia
Maria
Cerasela & Bianca
Diana & Bianca
Mădălina

Sunt curioasă să aflu și preferințele voastre. Lăsați un comentariu mai jos cu numele celei care v-a plăcut mai mult.

Foto: instagram.com & facebook.com

Citiți și: 

Intimități cu stil, acasă la Barbara Langellotti


13 Comments

Leave a Reply
 1. tu nu-ți dorești să fii răutăcioasă, dar critica ta e imparțială. Spui de băieți că își fac freză de Johnny Bravo pentru a crea impresia de înălțime.
  Adică suntem toți niște pitici sau cum? E adevărat, eu nu sunt un om chiar înalt, dar majoritatea celor care aveau freză de genul erau destul de înalți.
  Și mai apoi dacă încerci să faci o critică constructivă, fă-o în ambele părți. Noi suntem pitici și trebuie să ne facem freza într-un fel, în timp ce fetele săracele au mers de colo colo să facă nu știu ce și nu știu cum. Nu e ok, prezintă defectele și într-o parte și în alta, altfel e doar răutate.
  „Despre genul masculin nu sunt multe de spus” De unde impresia asta arogantă? Noi facem tot felul de artificii, noi nu suntem interesanți, suntem plictisitori. De unde impresia de superioritate feminină? Învață să scrii un articol cât de cât obiectiv dacă vrei să faci o treabă bună și să prezinți situația cât mai verosimil a ceea ce s-a purtat la banchet, altfel e doar critică și aroganță aiurea.

  • Cred ca ai inteles putin gresit ce am vrut sa spun.
   1. Daca as fi vrut sa comit rautati, as fi exemplificat cu poze. La o astfel de rautate m-am referit.
   2. Nu am spus nicicum că toți baieții au freza de JB (Nu au lipsit acele frizuri de Johnny Bravo, făcute probabil pentru a crea senzația de înălțime) A fost o ironie, făcută după ce chiar am văzut așa ceva. Îți trimit poza în mesaj privat și poate ai să te convingi 🙂 .
   3. Nu trebuie să te simți vizat, nu este o generalizare. Citeste textul inca o data! Nu exista nici o exprimare de genul toți au făcut sau au dres…
   4. Intentia mea a fost sa prezint acest subiect SUBIECTIV, așa cum se vede prin ochii celui care vă vizualizează vouă pozele pe instagram și facebook. Dacă voi face lucrare științifică pe această temă, promit să o fac obiectiv!
   5. M-ar interesa și chiar mi-ar plăcea, dacă ești dispus, să mă ajuți în documentarea unui articol despre cum v-ați pregătit voi baieții pentru un astfel de eveniment.
   Pace? 🙂

  • Dragilor tineri,cred ca vestimentatia e mai putin importanta.Important cu ce cunostinte a-ti ramas din liceu,ce cultura generala si sa va axati pe viitor,un viitor cladit de voi,nu de banii parintilot.Asa ve-ti fi valorosi.Va doresc din tot sufletul de mama,minte,echilibru,discernamint,sa fiti realisti si sa va claditi un viitor frumos,sigur si apoi sa participati la recladirea acestei tari.Sa aratati ca se poate,prin voi.

 2. Au mai fost muulte alte fete cu rochițe frumoase, stilate, deosebite. Însă ceea ce am văzut în acest articol a fost stricta prezentare a fetelor din Piatra care reprezintă așa-zisa creme-de-la-creme. Unii ar numi acest articol act de pupincurism, dar eu nu îmi permit să vorbesc așa 🙂 Ah, btw, Cosmina și Andreea

  • De ce vrei tu neapărat să fii ”hateriță”? Citește bine textul înainte să-ți dai cu părerea. Sunt convinsă că sunt multe alte ”fete cu rochițe frumoase, stilate, deosebite”, însă cele din articol, am și precizat mai sus, le-am găsit pe facebook și pe instagram. Pe majoritatea dintre ele nici nu le cunosc, au avut avantajul de a-și face poze și de le posta. Mi-au atras atenția și iată-le! Cum i-am explicat si prietenului tău Bogdan, celalalt hater 🙂 , articolul este pur subiectiv. Studiile de caz obiective pentru lucrarile științifice le voi face cu altă ocazie.
   Și, next time, nu mai vorbi când nu îți permiți să vorbești așa. Cel mai bine e să vorbești în numele tău, dacă tot vrei să îmi împărtășești părerea.
   Dacă tu consideri că sunt subiecte care ar putea prezenta mai mult interes decât acesta, aștept cu drag și cu mare interes un mail de la tine pe office@atelier47.ro. Cine știe? Poate un mic ”hate” se transformă într-o colaborare 🙂 . Succes, Maria!

   • Dacă doreai să faci un articol de calitate, fără a strica prezența nimănui, te duceai la fața locului, cereai niște păreri, făceai poze, le priveai pe toate fetele cum trebuie. Nu poți construi un articol din poze de pe facebook când ești atât de aproape de ele. Mai ales la pretenția unei astfel de reviste.

 3. Tu ai ales aici pe majoritate fetelor populare pe instagram , in acest articol am reușit sa vad numai rochii de la liceele mari din piatra : Petru Rareș si Calistrat Hogaș m-a surprins faptul ca nu am văzut nici o fata de la CNI ,intrucat sincer unele rochii văzute aici erau de-a dreptul „chicioase” nu dau nume , unele chiar m-au surprins plăcut prin simplitate si eleganță ……..altele insa , recunosc nu sunt eu in măsură sa îmi dau cu părerea dar simțeam nevoia sa amintesc ca nu numai cele de la aceste licee mari din Piatra au venit cu rochii pe ele si ca mai exista si alte persoane care s-au îmbrăcat frumos .
  PS : Scuzele mele sincere daca am greșit si chiar au fost fete si de la alte licee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *