Fumusețea nu ține cont de kilograme – o demonstrează manechinul Hunter McGrady


Cine e Hunter McGrady? La ora actuală este un model plus size sau curvy, așa cum se autodenumește. Provine dintr-o familie care a cochetat cu lumea televiziunii: tatăl actor, mama, bunica și mătușa fiind modele. Aceasta a pășit pe urmele celor 3 și a început cariera de model la 16 ani. La început și-a dorit să devină un model standard cu proprții de 90-60-90, dar pentru că avea o construcție a corpului care depășea cu câțiva centimetri aceste măsuri era refuzată de către agenții. Acest lucru a frustrat-o atât de tare încât s-a hotărât să devină un model plus-size și…a devenit.

foto: pinterest.com

S-a lăsat pozată goală, și a apărut în revista Sports Illustrated nuditatea fiindu-i acoperită doar de un costum de baie pictat, acest act de curaj l-a făcut pentru a demonstra că și femeile plinuțe sunt frumoase și nu ar trebui să fie stânjenite și să își ascundă corpul.

foto: pinterest.com

Hunter militează pentru ideea că toate femeile trebuie să se îndrăgostească de corpul lor și trebuie să fie puternice și încrezătoare. Ea visează să apară pe coperta revistei VOGUE și își dorește ca în viitor să vadă mai multe fete plus size în mai multe campanii de modă și de frumusețe. „Mi-ar plăcea să lucrez cu Victoria’s Secret. Cred că ar fi super cool daca Victoria’s Secret ar introduce o linie pentru fetele plus size. Asta ar fi grozav.”, declară Hunter.


Vreau să rup barierele. Vreau să arăt oamenilor că doar din cauză că sunt plinuță nu înseamnă că nu trebuie să mă simt sexy și frumoasă în pielea mea.

foto: instagram.com

Într-o lume în care adolescentele se înfometează ca să atingă standardele dictate de mass-media, Hunter McGrady se simte excețional în pielea sa și susține că s-a regăsit. Cu toate că este adesea criticată de persoane care o fac obeză, ea nu dă atenție răutăților. Mai mult, părinții consideră că oferă un model greșit copiilor. La aceste păreri negative, ea susține că are un stil de viață sănătos și echilibrat, face sport și are un regim alimentar destul de strict. Pe lânga acestea, Hunter crede că este în regulă pentru copii să vadă diversitate în tipurile de corpuri, astfel se popularizează ideea ca frumusețea nu constă doar în a te încadra în anumite șabloane.

foto: instagram.com

Este o persoană încrezătoare și foarte hotărâtă în ceea ce face. Vrea ca toate femeile, indiferent de dimensiunile corporale, să se simtă frumoase și să lase la o parte prejudecățile corpurilor „perfecte” promovate de mass-media. „Vreau să rup barierele. Vreau să arăt oamenilor că doar din cauză că sunt plinuță nu înseamnă că nu trebuie să mă simt sexy și frumoasă în pielea mea.”, declară Hunter.

Citește și:

Asemănări ciudate între oameni care nu au vreo legătură de rudenie între ei


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *