#cutiuța face furori printre vedetele de la noi


#cutiuța a devenit cunoscută atât la Neamț cât și în toată țara. A devenit vedetă printre vedete.

#cutiuța viselor împlinite este la a doua ediție. Anul acesta se desfășoară până pe 17 decembrie cu scopul de a promova sportul de performanţă în rândul copiilor cu dizabilităţi. Tinerii rotaractieni strâng fonduri pentru dotarea sălii de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Alexandru Roșca” Piatra Neamț cu echipamente sportive și accesorii necesare desfășurării orelor de sport și antrenamentelor în condiții optime și de siguranță.

#cutiuța a devenit virală și a ieșit din județ. Prin urmare, mai multe vedete s-au alăturat acestui proiect caritabil prin achiziționarea cutiuței, îndemnând și pe ceilalți să facă la fel.


Catalin Botezatu, cunoscutul creator de modă, a cumpărat #cutiuța viselor împlinite și susține cauza Rotaract!

foto: facebook.com
foto: facebook.com

#cutiuța a ajuns și la cunoscuta și frumoasa acrtiță Diana Dumitrescu.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

#cutiuța viselor implinite a ajuns în show-ul de la PRO TV,  Vocea României. Pavel Bartoș a cumpărat-o, fiind astfel alături de copiii de la Alexandru Roșca.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Radu Tudor, prezentator TV și cel care ne aduce știrile de seară la Radio Europa FM, a cumpărat și el #cutiuța.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Realizatoarea Antena 3, Maria Coman susține cauza Rotaract prin achiziționarea #cutiuței viselor împlinite.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Alina Ramona Militaru, campioana națională la săritură în lungime, a cumpărat #cutiuța și ajută copiii cu dizabilitați să facă sport de performanță.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Cristi Brancu și fiul său susțin campania #cutiuța.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Dacă dorești să te alături acestei campanii ai două variante:

1. Achiziționează #cutiuța de la partenerii Rotaract din Piatra Neamț sau online de pe site-ul www.rotaractpiatraneamt.ro/doneaza și poți câștiga un weekend pentru 2 persoane la Predeal, oferit de agenția de turism Promo Holidays (introdu codul găsit în cutiuță aici )! Costă doar 10 lei!

2. Participă la Balul de Caritate Marile Speranțe (ediția a V-a). Balul va avea loc pe 17 decembrie, ora 19:00, în Salonul Milenium din cadrul Central Plaza Hotel. 

 

”Noi ne dorim ca acești copii ambițioși care luptă pentru a-și depăși condiția fizică și intelectuală și care sunt răsplătiți an de an cu medalii la campionatele Special Olimpics să se poată antrena într-o sală decentă și suficient echipată. Ei sunt talentați și pasionați, ambitioși și luptători, înzestrați cu aptitudini remarcabile și curaj! Spre deosebire de elevii altor instituții de învățământ, ei sunt speciali! Deficiențele cu care se luptă zi de zi nu i-au împiedicat să fie învingători!Rotaract Club Piatra Neamț

Citește și: 

Balul de Caritate Marile Speranțe, la ediția a V-a


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *