8 trucuri pentru a arăta mai tânără


7-beauty-tips-to-look-youngerÎn apropierea Crăciunului toate ne dorim să arătăm foarte bine și, dacă se poate, mult mai tinere. Poate cele mai norocoase vor primi de la Moș Crăciun elixirul tinereții. Celor care nu mai speră la vreun astfel de cadou le recomand câteva trucuri cu ajutorul cărora să poată da timpul înapoi.

Alege culoarea de păr potrivită!

Alege extremele doar dacă ești Lady Gaga! Nu îți vopsi părul cu cele mai deschise nuanțe de blond, păstrează acele tonuri calde și aurii care îți conferă un look tineresc și freș. Nu opta nici pentru părul vopsit în culori prea închise pentru că îți vor înăspri trăsăturile și îți vor scoate toate ridurile în evidență.


Strălucește!

Utilizarea excesivă a produselor de styling și a aerului cald usucă părul, îl face lipsit de viață și fragil. Redă strălucirea sănătoasă a părului tău cu ajutorul unui tratament profesional sau a unui balsam de strălucire. Și ca să capeți o notă și mai puternică de strălucire, ia-ți neapărat un ser de păr care conține factori de protecție termică, îți liniștește firele rebele și conferă părului tău luciu și vitalitate.

Luminează-ți fața cu un anticearcăn!

Nu te opri la a folosi anticearcănul doar în zona de sub ochi. Aplică-l prin tapotare în colțurile interioare și exterioare ale ochilor,  pe laturile exterioare ale nărilor și în colțul buzelor. Este un truc de makeup cu efect de lifting imediat.

Ridică-ți pomeții!

Pomeții noștri ”cad” în timp. Există trucuri de care poți beneficia în cabinetul chirurgului estetician, cum ar fi modelarea pomeților cu acid hialuronic. O procedură minim invazivă, nedureroasă și cu efect imediat. Pentru cele mai conservatoare, care nu vor să ajungă atât de departe, recomand folosirea unui fard de obraz roz luminos care crează iluzia de iluminare a obrazului și de ”ridicare”.

Renunță la machiajul uscat!

Acesta este unul dintre cele mai importante trucuri de makeup pentru a avea un look mai tânăr. Machiajul uscat, pulbere face ca pielea să arate ridată, îmbătrânită. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea produce tot mai puțin sebum, devenind tot mai uscată. Specialiștii recomandă folosirea cremelor hidratante colorate cu efecte iluminatoare în locul fondului de ten. Fardul de obraz, de ochi și bronzer-ul se găsesc de asemenea în varianta cremă.

foto: cult-beauty
foto: cult-beauty

Ai grijă de buze!

Este de necontestat că până și cele mai senzuale și mai pline buze îmbătrânesc. Rujurile închise și mate accentuează și mai mult acest fapt. Culorile deschise, luminoase îți fac buzele să pară mai pline, mai tinere și mai fine.

Ridică-ți posteriorul!

Odată cu vârsta și posteriorul își pierde fermitatea fiind afectat de atracția gravitațională. Pentru a da un refresh și a părea mult mai ferm asigură-te că jeanșii pe care îi alegi au în compoziția lor fibre elastice, cum ar fi lycra. Pantalonii cu mai mult de 98% bumbac se pot lărgi în timpul purtării și te vor dezavantaja.

Îndrăznește!

Nu mai poți fi la fel de îndrăzneață ca la 20 de ani în a-ți alege ținuta, dar poți să ieși din tipare.  Alege câte ceva neașteptat pentru ținuta ta de zi cu zi, cum ar fi un păr ușor și inteționat ciufulit cu o jachetă casual, niște pantofi fără toc și o rochie elegantă. Vei avea un look mult mai energic și mai proapăt care te va întineri cu cel puțin un deceniu.

Citește și: 

Olga Sîrghi, medicul care a făcut minuni cu tenul meu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *