Septembrie la cinema


Foto: imdb.com
Foto: imdb.com

 

The BFG

Pe marile ecrane va intra, în prima săptămână din septembrie, filmul lui Steven Spielberg, Uriașul prietenos (The BFG). Printre actori, îi regăsim pe Mark RylanceRuby Barnhill și Penelope Wilton.

Este povestea unei orfane și a Uriașului care îi face cunoștință cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toți ceilalți asemenea lui, Uriașul Prietenos este extrem de amabil și gentil.


Premiera în România: 2 septembrie 2016

Foto: imdb.com
Foto: imdb.com

Snowden

Snowden, regizat de Oliver Stone, va avea premiera, în România, pe 9 septembrie 2016. Joacă Shailene WoodleyScott EastwoodNicolas Cage și Joseph Gordon-Levitt.

Angajatul CIA Edward Snowden a dat presei mii de documente confidentiale ale companiei. Cum și ce s-a întâmplat după, veți vedea! Filmul este după un caz real.

 

Foto: imdb.com
Foto: imdb.com

Bridget Jones’s Baby

Bridget Jones revine! Dupa ce s-a despărțit de Mark Darcy, Bridget Jones nu a trăit tocmai un final de poveste. Acum are 40 și ceva de ani, și e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, și se inconjoară de prieteni vechi, dar și noi. Pentru prima dată în viața ei, Bridget simte că are totul sub control, așa că ce ar putea să meargă prost?

Actori: Renée ZellwegerPatrick DempseyEmma ThompsonColin FirthShirley Henderson și Sarah Solemani

Premiera în România este pe 16 septembrie 2016.

Foto: imdb.com
Foto: imdb.com

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

În regia lui Tim Burton, filmul Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi, îi are în distribuție pe Eva GreenSamuel L. JacksonKim DickensAllison Janney, Asa Butterfield, Ella Purnell. Premiera în România este pe 30 septembrie 2016.

Jacob, în varsta de 16 ani, urmărește niște indicii care îi duc pe o insulă misterioasă, unde descoperă ruinele dărăpănate ale Școlii Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jacob explorează dormitoarele și holurile abandonate, el descoperă că foștii ei ocupanți erau mult mai mult decât ciudați; aveau puteri incredibile. Și ar putea fi încă în viață.

Sursa: metropotam.ro

 

 

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *