Treisprezece, cu Roxana Roșescu


O apariție mereu exotică și controversată, Roxana Roșescu nu mai are nevoie de altă prezentare. Când este acasă, se dedică trup și suflet cafenelei stylish din centrul urbei. Când nu, călătorește pentru răsfăț și încărcare cu multă energie, cât pentru toată toamna.

Am surprins-o într-un interviu, de treisprezece întrebări, menit să o descoperim, așa cum este ea în fiecare zi.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Care este ritualul tău de dimineață?


Dimineața reprezintă pentru mine acel „moment magic” în care văd noi oportunități de a face ceva măreț cu viața mea, o nouă șansă pentru a lucra cu persoana mea, un nou început care îmi permite să continui să-mi îndeplinesc visul de care eu și toți cei dragi mie să ne putem bucura. Este acel moment în care observ lucrurile pentru care sunt recunoscătoare. Sunt recunoscătoare pentru ca pot face ceea ce iubesc… În general îmi place să-mi acord cam jumatate de oră pentru a-mi savura cafeaua și pentru a-mi face ordine în minte, pentru ca mai apoi să încep cu forțe proaspete să construiesc „visurile mele”.

Ce parfum folosești?

Parfumul reprezintă pentru mine mirosul sufletului, sunt mai multe pe placul meu, dar cel de care m-am îndrăgostit este Armani Prive Myrrhe Imperiale.

14001868_1239864299378085_1064657169_o

De ce produse de beauty nu te poți despărți?

Ca și principiu știu că frumusețea vine din interior și e alimentată de iubire… Nu știu de ce produse de beauty m-aș putea despărți, cred că de toate pentru că nu aș putea spune că am făcut o dependență pentru unele anume, sau poate de niciunul pentru că toate sunt importante… Folosesc foarte multe produse, dar pot trăi și fără ele. Ca și sfat „beauty”, aș putea spune simplu: IUBEȘTE !

Care este răsfățul tău preferat?

Răsfățul meu preferat rămâne o companie bună acompaniată de o conversație de calitate… Desigur, mă răsfăț în multe feluri: o carte bună, o cafea savuroasă, un masaj la SPA sau chiar oferindu-mi orice îmi doresc, dar aș putea spune că „răsfățul” meu preferat este compania „lui” și conversațiile „deștepte”.

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

Vacanța ideală este într-un loc exotic, plajă, nisip, ocean …și nu în ultimul rând „el”.

Ce mâncare preferată ai?

Mâncarea mea preferată sunt fructele de mare la grătar, le-aș putea mânca oricând fără să mă satur. În rest îmi plac legumele, brânzeturile și cam atât.

14017615_1239924772705371_1048645802_n
foto: facebook.com

Cum te relaxezi?

Mă relaxez în multe feluri: savurând compania fiicei mele, într-o cadă cu parfumuri exotice, citind o carte, ascultând muzică, cu o cafea și o țigară, dar mă simt relaxată cu adevărat atunci când sunt în brațele „lui” , când simt cum mă strânge la pieptul lui, când îi simt bătăile inimii, asta e „muzica” mea preferată care mă face să mă relaxez cu adevărat.

14074621_1240715469292968_2081491237_o

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Au fost multe cărți care au reușit să-mi stârnească interesul, cum ar fi: Misterele Focului – Samael Aun Weor; Marea Rebeliune – Samael Aun Weor; Cei Trei Munți – Sanael Aun Weor; Misterele Lui Iesod – Omraam Mikhael Aivanhov; Reguli de aur pentru fiecare zi – Omraam Mikhael Aivanhov; Din tainele vieții și ale universului- Scarlat Demetrescu, dar cu siguranță cel mai mult m-a impresionat, sau mai bine spus, mi-a deschis orizontul cartea Pistis Sofia dezvăluită a lui Samael Aun Weor.

foto: imdb.com
foto: imdb.com

Dar film?

Filmul meu preferat rămâne Déjà vu ( Dincolo de trecut ), un film SF de acțiune, thriller american, din 2006, regizat de Tony Scott, rolurile principale fiind interpretate de Denzel Washington și Paula Patton. Este unicul DVD pe care il am, deoarece nu mă pot sătura să-l revăd .

Ce muzică asculți?

Muzica pe care o ascult este din genul Deep house lounge vocal music, este playlist-ul pe care îl puteti asculta mereu în cafeneaua pe care o dețin și bineînțeles nelipsit din telefonul meu în care am câteva sute de ore cu acest gen de muzică.

14045399_1240715455959636_1127344540_o

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

Nu pot spune ca există persoane care să-mi fi influențat viața, cu certitudine sunt singura ființă din viata mea ale cărei idei, principii și vise le-am urmat mereu. Evident, persoanele care au intrat în viața mea s-au datorat acțiunilor mele și nu invers.

Proiectul de care ești mândră?

Sunt mândra de toate proiectele mele, nu este unul mai important decât altul, deoarece punctul în care sunt este o înșiruire de proiecte la care am lucrat și bineînțeles urmează să fie precedat de următoarele …

Care sunt visele tale?

Visele mele se reflectă în realitatea de care sunt înconjurată. Nu a existat niciun vis rămas în stadiul de „vis”, nu vor exista nici de-acum „vise” pe care să nu le realizez, drept urmare visele mele nu vor rămâne ascunse în sufletul meu, le veți vedea la timpul potrivit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *