Treisprezece, cu Georgiana Brașoveanu


foto: facebook.com
foto: facebook.com

Ne-am întâlnit la prima oră a dimineții, eu la o cafea, ea la un capucino servit într-o ceașcă roșie cu buline, ce se asorta perfect cu felul ei de a fi. Make-up artistul Georgiana Brașoveanu, căci despre ea este vorba, a venit cu un aer fresh să îmi destănuie, în treisprezece pași, câteva intimități pe care doar ea și cei apropiați le știu.

Care este ritualul tău de dimineață?

Sunt un om matinal. Îmi plac foarte tare diminețile. Deschid geamul, trag adânc aer în piept și pun ibricul de cafea. Ce urmează e rutina de dimineața, cu care suntem, cu toții, familiarizați.


Ce parfum folosești?

One million de la Paco Rabanne e preferatul meu. Se potrivește cu ph-ul pielii și mă reprezintă în totalitate.

De ce produse de beauty nu te poți despărți?

Rujul este obligatoriu. Paleta de culori trio maro nu-mi lipsește niciodata din geantă. Cred că parfumul ar fi cel de-al treilea produs.

Care este răsfățul tău preferat?

O dată la o săptămână, două, trei, când am timp, îmi acord câteva ore cu mine. Îmi fac un ”ritual” de beauty, să mă simt bine. Așa îmi reamintesc cine sunt, cum sunt, ce sunt. Obișnuiesc să lucrez cu sinele meu: mă uit în oglindă și ”conștientizez” cine sunt, analizându-mi abilitățile, calitățile, puterile. Pentru mine cuvintele au putere.

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

Vacanța ideală este la mare, oriunde în lume. Ador răsăritul din mare și mirosul de aer sărat.

Ce mâncare preferată ai?

Îmi plac foarte mult dulciurile. Dintre toate, dacă ar fi să aleg, aș alege cheesecake.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Cum te relaxezi?

Când sunt încordată, fac duș. E cea mai la îndemână metodă de relaxare. Timp în care gândesc destul de mult și îmi vin nenumărate idei.

Mă relaxez extrem de tare și jucându-mă. O iau pe Raluca și ne apucăm de plastilină, colorat, construit, jocuri inventate.

foto: emag.ro
foto: emag.ro

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Plânsul lui Nietzsche, de Irvin Yalom este o carte despre seducția minții. Tot ce înseamnă manipulare a minții pe mine mă atrage. Am citit-o într-o perioadă în care nu eram pregătită pentru o asemenea lectură. M-am străduit s-o înțeleg. M-a atras și m-a provocat.

 

foto: imdb.com
foto: imdb.com

Dar film?

M-a impresionat lupta pentru viață din Saw 1 și Saw 3. Mai nou, mă uit cu fiica mea Raluca la Maleficent și îmi place foarte mult. E o altă abordare a iubirii.

Nu mă pot uita niciodată la filme de groază.

Ce muzică asculți?

Am crescut cu muzică folk și în continuare chitara clasică mă conectează la momente de bine. Îmi plac și baladele rock. Nu am un artist preferat, îmi place muzica mai multor artiști.

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

Până în momentul acesta nu mi-am schimbat modelele de viață, care sunt părinții mei.

Proiectul de care ești mândră?

Îmi amintesc, cu foarte mare drag, proiectul petrecerii de Crăciun din compania la care lucram acum 8 ani. A fost chiar la angajare. A reprezentat pentru mine succesul și reputația garantată în acel colectiv. De abia ajunsă în București, fără prea multe cunoștințe, am avut provocarea de a organiza o petrecere, fără vreun ban. Am aflat ulterior că a reprezentat un test de angajare pentru mine. A fost cea mai tare petrecere a companiei de până atunci.

Care sunt visele tale?

Am încetat să mai răspund la întrebări de acest gen. Deși sunt foarte importante, experiența vieții de până acum, mi-a arătat, în foarte multe cazuri, că totul se schimbă într-o clipă. În schimb, când îmi propun ceva, orice, pentru mine, pentru viață, familie, copiii mei, îmi iau atitudinea de învingător și merg până la capăt!

Citește și: 

Cum să folosești corect uleiul de măsline în make-up


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *