Cum poți să ai un corp de invidiat la 45 de ani?!


Uitându-mă pe facebook, îmi apare în față o poză a actriței Maria Hibovsky, făcută în timpul vacantei din Italia, la plajă. Văzând-o cum arătă în costumul de baie, nu am avut cum să nu dau like, cu atât mai mult cu cât se vede că poza nu e făcută de vreun profesionist și nici prelucrată în photoshop. Și … am luat-o la întrebări, să știm și noi, dacă e așa pentru că natura e foarte darnică sau ascunde câteva secrete.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Mi-a dezvăluit că nu a avut niciodată mai mult de 56 de kilograme, dar asta și pentru că nu a permis să depășească această limită. Face sport aproape în fiecare zi, minim jumătate de oră, maxim 2 ore. Are câteva aparate în casă la care lucrează. Completează cu alergarea de o ora, care se desfășoară o dată la 2-3 zile. Totul se întâmplă dimineața, când organismul este odihnit, luându-și porția de energie și oxigen pentru întreaga zi.

În ceea ce privește alimentația, recunoaște că nu are mari restricții. Mănâncă echilibrat, fără grăsimi și fără dulce concentrat. De asemenea, foarte rar, masa de seară depășește ora 20:00.


Sportului și dietei echilibrate li se adaugă un program foarte activ în viața de zi cu zi și o muncă pe care o face cu talent și pasiune.

Toate au devenit mod de viață și nu dietă periodică. Poate acesta o fi secretul unui corp suplu, de invidiat, la 45 de ani.

Sper că secretele Mariei  vă vor motiva să aveți un stil de viață sănătos, nu doar pentru corp ci și pentru minte, căci Juvenal nu spunea degeaba Mens sana in corpore sano.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *