Cea mai frumoasă, cea mai sexy și cea mai puternică zodie


foto: fineartamerica.com
foto: fineartamerica.com

Fiecare semn zodiacal are o anumită calitate care predomină. În timp ce unele sunt foarte sexy, altele sunt mai delicate, mai viclene sau mai puternice. Ție ce calitate îți guvernează zodia?

Cea mai sexy zodie este Berbecul. Reprezentanții acestui semn nu sunt ei cei mai frumoși, dar mai mult ca sigur că sunt foarte energici și magnetici, iar din motive inexplicabile au un mare număr de admiratori care își așteaptă rândul pentru a le acorda atenție.

Cei mai puternici sunt Peștii. Sunt foarte romantici și blânzi, dar în același timp sunt gata sa înfrunte orice provocare pe care viața le-o scoate în cale.


Cel mai serios, cinstit și fidel semn zodiacal este Fecioara. Când vine vorba de dragoste și prietenie este cel mai loial și de încredere dintre toate zodiile. Poate duce uneori la extrem aceste calități și îi irită pe cei din jur, dar, în cele din urmă, ei vor aprecia că le este alături.

Cel mai viclean este Scorpionul. Probabil că nu este nicio surpriză. Dacă decide să se răzbune, nimic nu-l mai poate opri. Pe de altă parte, dacă face ceva rău, cu mare greu recunoaște. Încercați să nu vi-l faceți dușman!

Zodia cu cei mai frumoși oameni este Săgetătorul. Natura a fost mai mult decât generoasă cu nativii acestei zodii. Sunt conștienți de frumusețea lor și adeseori îi poți surprinde în oglindă admirându-se.

Cei mai norocoși și mai fericiți sunt Gemenii. Sunt permanent optimiști în privința viitorului. Aceștia sunt întotdeauna la timpul potrivit, în locul potrivit și întotdeauna câștigă câte ceva.

Cei mai familiști sunt, fără niciun dubiu, Racii. Iubesc copiii și de-abia așteaptă să aibă și să-i crescă. Au abilitatea de a face un cămin din orice loc. Nativii acestei zodii doresc un partener de viață înzestrat cu moralitate și suflet bun.

Cele mai comunicative sunt Balanțele. Când vine vorba despre discuții, dezbateri, contradicții sau adus argumente nimeni nu învinge o balanță! Poate începe o discuție cu orice peroană îi apare în față, indiferent de cât de diferită este. Vorbește cu mare ușurință atât cu un președinte cât și cu un cerșetor. Se spune că, la cât de buni comunicatori sunt, balanțele ar putea să se înțeleagă și cu un surdo-mut.

Cel mai secretos este Capricornul. Aceste persoane nu obișnuiesc să își împărtășească gândurile și sentimentele cu ceilalți. Cu greu ajungi să cunoști un capricorn fără permisiunea lui.

Cel mai fermecător este Vărsătorul. Este original, tot timpul în pas cu moda, elegant, chic, stylish. Pe scurt, este exact asemenea celebrităților de pe covorul roșu. Din doar două bucăți de material poate crea o minunată rochie de seară cu care să strălucească.

 Zodia care captează toată atenția este Leul. Când întâlnești un Leu, nu ai cum să-l uiți! E impunător, are simț al umorului, este deștept, are peronalitate. Cu mare ușurință vei recunoaște un leu în mulțime și cu mare greutate vei putea să-l uiți (asta dacă reușești)!

Cel mai reprezentativ semn zodiacal este Taurul. Stă foarte bine la capitolul maniere. Urăște grosolănia, lipsa de delicatețe, proasta creștere. În compania acestuia te poți simți ignorant sau caraghios.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *