Trei nemțeni ”la înălțime”!


atelier47Mă întorceam din vacanță cu avionul și am cotrobăit, ca orice călător, prin buzunarul scaunului din fața mea. Am găsit revista Taromului, Skylady, numărul din această toamnă. Am răsfoit-o și m-am delectat cu sfaturi despre pălării elegante, trenduri în tunsori, diete minune, viitoare posibile destinații și am aflat cât de versatilă și complexă este Delia 🙂 .

Foarte plăcut surprinsă am fost când am dat, în paginile revistei, de designerul Agnes Toma. Articolul vorbea despre cum a pornit această pasiune pentru modă, cum continuă în ziua de azi, dar mai ales despre noua ei colecție arleQueen: ”cea mai recentă colecție Agnes Toma spune o poveste despre copilăria niciodată pierdută. Despre noul personaj AT sau despre locul unde Regina își întâlnește Lolita. Este un retro-chic lejer și fermecător, unde formele, nuanțele, imprimeurile și texturile se joacă parcă mai relaxat și mai vaporos ca oricând: voaluri de mătase fină, delicate, fluturând inefabil sau, dimpotrivă, drapate smart, frumos, integrate bine în forme proporționate, flatând intim aproape orice siluetă…” (Skylady)

 

atelier47

Pozele din articol le-am recunoscut imediat. Sunt făcute de prietenul meu, fotograful Ciprian Iorgu (llusio). Am lucrat cu el în multe proiecte. Este un fotograf foarte bun, meticulos, muncește cu pasiune  și adoră provocările.


atelier47

Machiajul manechinelor a fost făcut de Georgiana Brașoveanu. Nu scria, din păcate, dar i-am recunoscut munca. E foarte talentată și creativă.

Mi-a plăcut nespus să văd oamenii pe care îi cunosc, alături de rezultatele muncii lor, într-o revistă ”la înălțime”.

Update:

Ținutele sunt prezentate de două modele ale Agenției Talida ModelsBianca și Ștefania iar coafurile sunt realizate de Eliza Roibu Hair Style.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *