Treisprezece, cu Barbara Langellotti


E frumoasă tare, chiar și nemachiată și cu părul nearanjat. Aparent firavă (probabil i se trage de la alura ei de model), e de fapt un caracter foarte puternic. Senină, dezinvoltă, cu un suflet mai mare ca ea, este plină de visuri, de planuri și de dorințe. Muncește cu pasiune la proiectele care îi plac și pe care vrea să le dezvolte, să le ”crească”. Barbara, fosta concurentă de la Next Top Model by Cătălin Botezatu, se ocupă acum de blogul ei de fashion (Barbara Langellotti) și de un atelier de creație vestimentară care îi poartă numele.

Treisprezece n-a fost un test prea greu. A răspuns spontan și cu ușurință întrebărilor. Eram curioasă să aflu care este parfumul preferat, care sunt produsele de beauty de nelipsit sau ce planuri are pentru viitor.

foto: Andrei Chirvas
foto: Andrei Chirvas

Care este ritualul tău de dimineață?


Primul lucru pe care îl fac dimineața este să mă îmbrățișez cu Eva. Urmează micul dejun și apoi o pregătesc pe Eva de grădi.

Ce parfum folosești?

Folosesc mai multe. Depinde de starea pe care o am sau de ținuta pe care o port. Însă parfumul meu de suflet, deocamdată, este Chanel Mademoiselle.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

De ce produse de beauty nu te poți despărți?

Nu sunt o persoană care se machiază în fiecare zi, dar sunt o persoană care are mare grijă de tenul ei. Crema de zi și cea de noapte sunt produsele de beauty cele mai importante pentru mine, iar după: fondul de ten, bronzerul și iluminatorul 🙂 . 

Care este răsfățul tău preferat?

Mă răsfaț în multe feluri și mă bucur că și persoanele din jurul meu știu cum să o facă :p . Răsfățul „suprem” însă este să mă duc un weekend la un spa unde pot face fel de fel de tratamente corporale, înot și alte activități relaxante.

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

Când mă gândesc la vacanțe, îmi vine în minte o insulă călduroasă, cum ar fi Maldive, unde pot să mă relaxez în multe feluri. 

foto: facebook.com (Next Top Model)
foto: facebook.com (Next Top Model)

Ce mâncare preferată ai?

Fiind italiancă la bază :)) îmi plac foarte mult pastele cu fel de fel de sosuri.

Cum te relaxezi?

Citind o carte bună, făcând o baie cu multă spumă și lumânări parfumate, plimbările în natură, masajul. Ca să mă relaxez total trebuie să petrec timp doar cu mine 🙂 . 

foto: facebook.com
foto: facebook.com (Next Top Model)

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Îmi plac cărțile scrise de Dan Brown și cel mai mult mi-a plăcut Simbolul pierdut. Impresionată am mai fost de P.S I love you ( sunt o persoană romantică și citesc, în mare parte, cărți romantice).

Dar film?

Filme sunt multe care mi-au plăcut … ca de ex: The Pursuit of Happiness, Southpaw sau Gladiatorul. 

Ce muzică asculți?

Îmi place rock-pop și muzica romantică.

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

În primul rând fetița mea Eva. De când a apărut ea, viața mea s-a schimbat destul de mult.

Proiectul de care ești mândră?

Blogul este un proiect pe care îl iubesc și cu care mă mândresc foarte mult. De asemenea atelierul meu de creație vestimentară este locul care îmi dă voie să îmi pun creativitatea la bătaie 🙂 . 

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Care sunt visele tale?

Am multe vise pe care mi le doresc împlinite. Unele ușor, ușor se conturează. Îmi doresc ca blogul meu să fie destul de popular și prin intermediul lui să ajut cât mai multe persoane. Vreau să îmi deschid propiile magazine de rochii de mireasă și de seară și, nu în ultimul rând, poate reușesc să mă mut la New York!!!

Citiți și: 

Intimități cu stil, acasă la Barbara Langellotti


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *