Treisprezece, cu Manuela Papalicef


Manuela Papalicef are un mod autentic de a-și trăi viața alegând să cunoască tainele universului prin forța nemărginită a sacrului, a spiritualului care ne înconjoară, indiferent de gradul de acceptare al fiecăruia. A avut căutări și a găsit răspunsurile cu ajutorul studiului, liderilor spirituali, cărților, întâmplărilor, dar și a oamenilor pe care i-a întâlnit în drumul ”evoluției” personale. Astăzi ea însăși îi ajută pe cei plini de întrebări și dornici să afle ”Adevărul din lăuntrul lor.”

Treisprezece a scos la suprafață o manuela spirituală, puternică, mamă, iubită, cu simțul umorului, dar și o manuela copil. Vorbește cu naturalețe despre intimitățile vieții de zi cu zi care o fac să fie ea, așa cum o știm cu toții.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Care este ritualul tău de dimineață?


După ce-mi sună discret o alarmă, îmi spun:

„Facă-se voia Ta Doamne!

Azi e o zi minunată!

Mulțumesc pentru încă o nouă zi din viața dăruită!

Miracolele se succed și nu se mai opresc …

Azi mă focusez pe Adevăr,

Sunt aliniată cu Natura mea Spirituală,

Mă supun Legilor Divine,

Manifest Iubirea Necondiționată.

Doamne, Dumnezeule îți consacru în totalitate această zi prin tot ce fac, spun, ating, gândesc, simt.

Lucrează TU prin mine, Doamne!”

Rog îngerii și ghizii să participe și să armonizeze toate acțiunile și întâlnirile mele. Apoi urmează: spălat, îmbrăcat, aranjat, băut apă caldă cu lămâie și argint coloidal cu aur și magneziu. Mănânc doar dacă sunt în weekend, dacă merg la muncă nu, așa e mai … sănătos și mai eficient și pentru terapeut și pentru pacient.

Ce parfum folosești?

Seara prefer Magie Noir de Lancome. Flower by Kenzo îmi place vara. Însă orice ajunge la mine îmi pare fain … cred că ph-ul mă ajută. Mai nou, am descoperit  parfumurile din esențe naturale, atent mixate de prietena mea Miha. Acestea le folosesc în special când am terapii, au vibrații înalte.

De ce produse de beauty nu te poți despărți?

De luciul buze, dermatograf, pudră, Elixirum (ag+au) și de mir.

Care este răsfățul tău preferat?

Jacuzzi și conversațiile inteligente într-un cadru rafinat …

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

Oriunde sunt valuri, puțină lume, piscuri de munte, mare, nisip … locuri sacre, energetice și pline de istorie.

Ce mâncare preferată ai?

Supa de fructe de mare. Nu sunt mâncăcioasă, pofticioasă da!

Cum te relaxezi?

Aproape în orice situație găsesc momente în care să mă pot relaxa: la volan ascultând muzică clasică, în iarbă privind cerul, ascultând trilurile păsărilor, privind ploaia, hrănind câinii străzilor. Îmi place să bucur oameni, să le dau speranța, să le spun din inimă că ei sunt unici și minunați și viața e atât de frumoasă dacă vrei, dacă-ți dai voie să vezi asta.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Ah, foarte multe … de la Cireșarii, Zola și Dumas în adolescență, până la Viața la frontiera cunoașterii ( Sal Rachele), Floarea Vieții ( Drunvalo Melchizedek ), Magul din Carpați (Aryana H.), Cursul de Miracole, Pescărușul  Jonathan Livingston (Richard Bach), Inițierea, ET 101, cărțile lui Aivanhov, Joshua, Chopra, Doreen Virtue … Nu mai termin dacă încep 🙂 .

Dar film?

Sunt mai multe: What Dreams May Come, Avatar, In Time, Matrix.

Ce muzică asculți?

Clasică și de relaxare. Când e chef, de chef să fie! 🙂

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

Circumstanțele, nu persoanele. Este vorba aici de alegerile mele și drumurile la răscruce.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Proiectul de care ești mândră?

Mândra nu aș putea zice. Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a dăruit o minune de fiică, o viață în care am fost mult iubită și am iubit cât am știut eu mai bine, multiple roluri pe care le-am parcurs fără crâcnire, cu multă curiozitate. Nu am avut când și cum să mă plictisesc. Am trăit din plin! Tot Lui îi multumesc, chiar dacă nu am înteles atunci, că mi-a închis afacerile și m-a adus pe calea  evoluției, vindecării și servirii oamenilor. Hmmm … mi-ai dat o idee de proiect: Cartea vieții mele, dar pe la 99 ani. Până atunci mai am  de experimentat și „gustat” din viață …

Care sunt visele tale?

Cam așa arată visul pentru sufletul meu: o căsuță mică la munte, pe lângă un izvor și o pădure deasă, o veveriță îndrăzneață care-și mănâncă ghinda pe masa din bucătărie. Ce fericire să te trezești privind soarele și cerul din patul dormitorului de la mansardă și să adormi când stelele te privesc! Greierii și mierlele se întrec în cântul vieții… ce poate fi mai minunat … Ah, nici „el”nu e exclus din poveste . Un „el” ca mine, ce rătăcește de ceva vreme … Lumineza-i Doamne drumul și adu-mi-l odată! 🙂

Citește și:  

La cafea, cu maestrul Serghei Danisin


8 Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *