De ce să mergi vineri la expoziția-concurs de fotografie?


15078670_1056414377790899_5798010049918923565_n

Se apropie expoziția-concurs de fotografie, Secvențe Urbane din Neamț, organizată de tinerii de la Rotaract. Este vineri (18 noiembrie), ora 18:00, la Galeria Era din cadrul Central Plaza Hotel.

De ce să participi la acest eveniment?

  1. Dacă ești concurent este oarecum evident.
  2. Dacă ești susținător al vreunei fotografii sau al vreunui concurent, vii ca să votezi căci: votul tău contează!
  3. Dacă ești pasionat de fotografie și nu te-ai simțit suficient de curajos să te înscrii, vii să vezi ce fac alții și să ”furi” din secretele lor.
  4. Dacă ești pasionat de tot ce înseamnă artă, acest eveniment nu face altceva decât să încurajeze oamenii să fie creativi, să își urmeze visurile, să facă ceea ce le place, să învețe din experiențele altora. Este bine să-i încurajezi și, de ce nu, să te încurajezi!
  5. Dacă nu cunoști pe nimeni, nu este nicio problemă. Iei un pahar în mână și te uiți la poze. Nimeni nu-și va da seama că ai venit singur pentru că toți sunt prea ocupați să privească, să admire, să ”bârfească”, să voteze și să afle câștigătorii. Tu doar te pierzi între privitori, e destul de amuzant. Am încercat asta deja 🙂
  6. Dacă nu te regăsești în niciunul dintre punctele de mai sus, recomand să ieși din casă pentru că e vineri seara. Te poți delecta cu un cico și-un fursec că sunt gratis 🙂 (sau vin dacă ești pe jos).

În cazul în care chiar nu poți să ajungi, deși … tu pierzi 🙂 , vei afla din atelier47.ro care sunt fotografiile câștigătoare și povestea lor.


Ne vedem, atelier47.ro va fi prezent!

Citește și:

Start la înscrieri în concursul rotaractian de fotografie!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *