La cafea, cu maestrul Serghei Danisin


foto: facebook.com
foto: facebook.com

Ce înseamnă omul scanner?

Omul scanner seamănă cu aparatul scanner, adică el spune ce vede și ce simte. Problema omului scanner este că el trebuie să scoată din sine tot ceea ce el dorește, dorința și știință. El doar scanează cum este și nu are voie să-și dea cu părerea. Eu așa lucrez de aproape 30 de ani. Oamenii spun că asta este clarviziune. Nu, asta este scanare! Eu văd structura atomică de sânge, de unde vine vibrația. Vibrația se transformă într-un fel de imagine. Asta este o știință destul de ascunsă, dar nu pentru toată lumea. Oameni nu știu să vadă înăuntrul structurii de metal, în piatră, în om sau în oase. Noi putem însă să vedem înăutrul structurii. Există practici pe care eu le-am făcut. În acest moment, când eu doar mă uit la un om, spun numai ce văd, ce simt, ce miros … Când este vorba de structura omului văd mult mai mult acolo, enorm de mult. E ca un fel de film, un imens film. Și atunci eu trebuie să găsesc numai ceea ce este luminos, adică memoria omului care este în aer și nu înăuntru, este exact ca un mecanism, ca o bibliotecă. Dar ca să intre ceva în bibliotecă, trebuie ca cineva să scrie. ”Cărțile” care sunt în această bibliotecă sunt de fapt  istoria vieții fiecăruia. Această istorie, acest trecut există în jurul omului în foarte multe straturi de informație, noi îi spunem aură. Există aura exterioară, dar la fel de bine există și aura interioară. În structura noastră atomică există un microunivers pe care eu îl pot vedea  spunându-i omului ceea ce este bine pentru el. Spun doar ceea ce văd, nu ce doresc eu.

Cum procedezi, practic, atunci când lucrezi?


Eu pun mâna pe om. Simt unde există acolo ca un fel de gaură și aștept până vine căldura. Transform această căldură cu ajutorul imaginației așa cum procedează copiii (îmi imaginez cum este lumina soarelui). Îmi imaginez apoi cum iese lumina soarelui din mâinile mele. Maestrul meu mistic mi-a spus: ”dacă ai amintirea soarelui de dimineață atunci tu poți să faci” și tot el mi-a spus ce trebuie să fac. Fac anumite practici cu ajutorul imaginației creative și atunci în om intră lumină, vibrație și adevarata putere a trecutului meu. Trecutul nostru este o putere cum este rădăcina pentru copac. Rădăcina este trecutul, trunchiul este prezentul, iar toate ramurile, frunzele, florile și fructele sunt viitorul. Dacă noi uităm de trecut înseamnă că nu am dat apă rădăcinii.

Ce înseamna sunetul? Ce valoare are?

Alchimia literelor, alchimia cuvintelor există. Există formă de vibrație de un cuvânt, dar și de o literă. Sunetul ia o anumită forma în aer, scrie în cartea Les incantations a lui Sedir (1915). Totul este foarte clar aici. Cu toate că nu a existat în acei ani aparatura, tehnologia necesară înregistrării vibrațiilor în aer, în această carte, sunt desene care arată ce formă ia sunetul în aer. Eu am arătat că mantrele, incantațiile, rugăciunile sunt psihogeometrie sacră în aer. Majoritatea oamenilor nu  pot vedea, dar se întâmpă ca eu să văd din naștere.

A venit la mama mea și i-a spus să-și ia copilul și hainele, să fugă din oraș sau să mă mute la o altă școală și nu spună nimanui că eu am așa ceva. Atunci am aflat pentru prima dată ce înseamnă laboratorul KGB. Din fericire nu am intrat, dar am auzit multe istorii cum copiii intră în laborator și fac diverse experimente. Aproape 20 de ani nu am folosit această practică. Mama mea mi-a interzis total, ca să mă protejeze, dacă pot spune așa.

Cum ai descoperit că ești diferit față de ceilalți, că poți vedea, face lucruri pe care alții nu le pot înțelege?

Când aveam 3 ani și jumătate am văzut pentru prima dată structura de asfalt, de zid, de casă și după aceea am văzut cum se mișcă lumina în jurul omului. De asemenea am văzut că atunci când lumina era mai intunecată în jurul unui om mă îndepărtam, era ceva instinctiv, de copil. Când am început clasa I – atunci am descoperit capacitatea de om scanner, de psihogeometrie –  m-am uitat la învățătoarea mea și am văzut cum mișca buzele. Am simțit cum se mișcă mâna mea, am luat un pix și am început să desenez abstract. Cum mișca învățătoarea buzele, așa se mișca și mâna mea. Când am văzut desenul m-am gândit că ea nu trebuie să spună: ”Serghei la tablă!”. Am zis apoi că două linii de pe foaie trebuie să le fac mai apropiate. Ceea ce făceam eu fără să știu era de fapt un desen situativ, care acum este o practică specială pentru judecătorii principali din New York. Înainte a fost jucăria mea. Cert este că, după a treia zi, învățătoarea nu a putut să rostească numele meu. A venit la mama mea și a întrebat-o dacă avem cărți de vrăjitorie. Nu a găsit nimic. După o săptămână a venit cu directorul în clasă. Am simțit că trebuie să desenez cu ambele mâini buzele ei. Am început să desenez mai greu și la sfârșit am făcut stare 0, adică mi-am oprit respirația pentru câteva momente. Nu știam că asta este yoga, Raja Yoga sau puterea zeilor. Trei zile nu a putut să vorbească doamna aceasta. A venit la mama mea și i-a spus să-și ia copilul și hainele, să fugă din oraș sau să mă mute la o altă școală și nu spună nimanui că eu am așa ceva. Atunci am aflat pentru prima dată ce înseamnă laboratorul KGB. Din fericire nu am intrat, dar am auzit multe istorii cum copiii intră în laborator și fac diverse experimente. Aproape 20 de ani nu am folosit această practică. Mama mea mi-a interzis total, ca să mă protejeze, dacă pot spune așa.

Mai târziu, în viata mea a intrat un om care a fost și maestrul meu mistic Guan-Dao. El mi-a dat știința. În fiecare zi timp de 3-4 ore am studiat cum pot să scanez, cum pot să văd prin om, prin hartie, prin documente, cum pot să văd holograme. Prima dată mi-a apărut ca o jucărie și mi-a plăcut. După un an am început să văd structura de aer,  de lumina din aer și cum joacă lumina. Eu văd peste tot cosmos. Din anul 2000 am început să aud sute de mii de sunete și văd lumină peste tot. Asta e viața mea. Și înca am rămas în viață. Am auzit că alți oameni au murit sau au ajuns la spitalul de nebuni.

Cum poți să îți menții echilibrul, forța interioară?

În anul 88 și până în 91 am intrat în Academia de Cercetări Frontale a Creierului Uman de la Moscova. Academia se adresează doar super oamenilor. Oameni din 54 de țări diferite, cu limbi diferite au primit învățătură. Două săptămâni pe lună ne lăsau în pădure sau într-un complex închis și studiam minimum 12 ore pe zi, restul puteam să dormim. Cosmonauți, șefi de stat, academicieni, oameni de știință ne-au instruit cum să ne folosim puterile pe care noi le avem. După 10 ani am primit o diplomă. Am aflat ulterior că doar 86 de persoane din 5 milioane au acest document.

Pe la 1900  Nikola Tesla spunea că medicina viitorului va fi medicina energetică. Omul este energie și se îmbolnăvește când se produce un dezechilibru. Pe zi ce trece avem tot mai multe exemple care par să confirme spusele omului de știință. Cu toate acestea sunt doctori, oameni de știință, care refuză să își îndrepte privirea în această direcție, ba chiar condamnă această gândire, această practică. Cum reușești să ții piept confruntărilor și criticilor negative?

Dacă vine un om rău la tine, asta arată că este în tine ceva ce tu nu ai înteles. Când eu am făcut pentru oameni ședințe energetice am avut parte de tot felul de răutăți. Omul este așa pentru că nu întelege. Omul rău este un om care de fapt are nevoie de salvare. Dau un exemplu: la Moscova eu am putut să dorm cu mari mafioți de acolo. Ei doreau să previzionez pentru ei pentru a putea să își pună planurile în aplicare. Puteam avea bani, casa, de toate daca eram cu ei. Dar am preferat să mă prefac că sunt nebun și m-au lasat în pace. Se numește că am făcut scut împotriva răutății.

Cine este Serghei Danisin

Serghei Danisin, s-a născut în Chișinău și este unul dintre cei mai apreciați specialiști din Republica Moldova și Rusia în științele de frontieră, precum bioenergo-cibernetica sistemelor complexe, fiind un pionier în studiul și cercetarea fenomenelor de parapsihologie – Școala „Omul viitorului“ din Chișinău. De asemenea, a fost director și profesor la Centrul Medical Internațional de Cercetări Științifice, training și vindecare „FORTUNA“ din Moscova.

În 1994, ca o recunoaștere mai mult decât meritată a muncii și abilităților sale în domeniul cunoașterii ezoterice inițiatice, primește numele de inițiere Gon-Po în Tibet, din partea unui Lama din Școala Ningma, devenind astfel Maestrul Gon-Po, Danisin Serghei.

În prezent este președintele Centrului de Studii și Cercetări Frontale TARKSHYA 444 din București în cadrul căruia activează ca profesor, ținând cursuri și seminarii pe teme de bioenergo-cibernetică, telepatie, psihogeometrie sacră și numerologie secretă, precum și trans-psihologie.

Activitatea sa este recunoscută în diverse Centre și Instituții Medicale și Universitare cum ar fi: Universitatea de Management Informațional din Moscova, Academia Continentală a Anomaliilor Creative – K.A.T.A. din Moscova și Centrul de Diagnoza și Tratament al Institutului Medical de Stat din orașul Ivanovo, Rusia. 

Update: Maestrul Serghei Danisin vine la Piatra Neamț pe 16 decembrie şi va ține conferința cu tema: Miracolul credinței.

Citește și: 

Dr. Dragoș Ovidiu Argeșanu la Piatra Neamț


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *