Cele mai interesante ținute de la Glam-o-Ween


Așa cum am promis, vin cu un feedback de la petrecerea de Glam-o-Ween din The Library Bar. M-am simțit super și mi-a făcut plăcere să mă uit după cele mai îndrăznețe și glamour ținute. Ne-am distrat până dimineață cu tequila, karaoke și dans, în această ordine 🙂 .

Am ales câteva apariții dintre multe ținute interesante. Am decis să vi le prezint pe acelea care mi-au plăcut cel mai mult și care au ieșit în evidență.

Mi-a plăcut foarte mult cum a accesorizat Roxana Roca rochia neagră cu botinele cu animal print și rujul roșu. Recunosc că mi-au sărit în ochi imediat superbele ghete care au transformat rochia din ”cuminte” într-una sexy și … glamour. 🙂


foto: www.ilLUSio.ro
foto: www.ilLUSio.ro

Dumitrița Luncanu este chiar organizatoarea evenimentului. A purtat o rochie în stilul anilor ’20 adusă în timpurile noastre cu ajutorul jachetei din piele și a coafurii moderne. Buzele cu sclipici au fost preferatele mele. 🙂

foto: www.ilLUSio.ro
foto: www.ilLUSio.ro

Mădălina Pascaru a fost de departe cea mai strălucitoare prezență. Mi-a plăcut foarte mult cum a ales să-și prindă părul pentru această ținută cu luciri metalice: simplu, natural, puțin răvășit. O prinde foarte bine și i se potrivește.

foto: www.ilLUSio.ro
foto: www.ilLUSio.ro

De cum a intrat Adina Pintea, a întors privirile. Trebuie să recunosc că a fost o apariție glamour. A purtat salopetă roșie de catifea și haină de blană. Mi-a plăcut că a ales pantofi nude și nu negri sau roșii. Masca dantelată, desenată pe față, a completat foarte bine.

foto: www.ilLUSio.ro
foto: www.ilLUSio.ro

 

Băieții nu prea și-au luat glamourul cu ei. 🙂 Au preferat ținute lejere, casual, nepretențioase care s-au asortat perfect cu seara de karaoke și tequila.

Printre ”glamoweeni” i-am zărit și pe cei doi candidați independenți la parlamentare: Andrei Carabelea și Sebastian Burduja. Ultimul a și cântat și se pare că a avut succes la public.

foto: www.ilLUSio.ro
foto: www.ilLUSio.ro

Și pentru că mai jos cu un etaj avea loc Balul Bobocilor al Colegiului Național de Informatică, l-am luat pe Cipanu și am făcut o vizită. După atâția ani uitasem cum e la un bal de boboci 🙂 . Cu mare greu am reușit să dăm prin mulțime de câștigătoarea titlului de Miss Boboc. Ea e Teodora Covrig. A făcut poză și a fugit … la Ruby cea cu ”stinge lumina” 🙂 .

foto: www.ilLUSio.ro
foto: www.ilLUSio.ro

De abia aștept să ne vedem la următorul eveniment! 🙂

Citește și: 

Trei nemțeni ”la înălțime”!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *