Cu riduri sau fără riduri la Hollywood


M-am uitat zilele trecute la filmul The Whole Truth (2016). Știam doar că joacă Keanu Reeves în rolul unui avocat care apără un tânăr acuzat că și-a omorât tatăl miliardar. În film apare mama tânărului. Mi-am dat seama ce actriță este doar după mimică. Trăsăturile feței sunt schimbate într-o foarte mare proporție. Vorbesc despre actrița Renée Zellweger, în vârstă de 45 de ani, din cunoscuta serie Bridget Jones. Inițial am crezut că machiajul a ”mascat-o” puțin, dar ulterior am aflat din presă că intervențiile chirurgicale au ”modificat-o”. Și, ca să fiu sinceră, tot mi s-a părut îmbătrânită, chiar și cu fața schimbată. M-a făcut să mă întreb dacă scopul propus a fost ”schimbarea de look” sau de întinerire.

Renée Zellweger on 21 October 2014.  Photograph: Jordan Strauss/Jordan Strauss/Invision/AP
Renée Zellweger, foto: Jordan Strauss/Jordan Strauss/Invision/AP

La Hollywood taberele sunt împărțite. Pe de o parte sunt adepții tinereții veșnice cu ajutorul cuțitului și injecțiilor iar la polul opus sunt cei care vor să rămână naturali, expresivi, cu riscul de a pierde contracte.

După standardele de la Hollywood, mi-am asumat un foarte mare risc prin refuzul de a-mi face facelift

Julia Roberts declara pentru You Magazine că își riscă cariera prin faptul că nu recurge la operațiile estetice. Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 46 de ani, a făcut această afirmație în calitate de beauty ambasador pentru Lancome ”După standardele de la Hollywood, mi-am asumat un foarte mare risc prin refuzul de a-mi face facelift. Le-am spus celor de la Lancome că vreau să fiu un model care îmbătrânește – așa că ei vor trebui să mă țină încă vreo 5 ani până când voi depăși vârsta de 50.” Julia a mai declarat că și-a găsit pacea la această vârstă mijlocie eliminându-și dezordinea din viața ei și studiind yoga la un nivel conștient.


 No facelift … Julia Roberts
No facelift … Julia Roberts

„Scapă de atașamente, de dorința de acumulare, fă-ți curățenie în propriul dulap, limpezește-ți mintea și eliberează-te de gândurile care te împovărează mental și emoțional.  E o lejeritate în viața mea acum – o libertate de a nu lua lucrurile prea în serios. Aceasta este fericirea.”, mai spune Julia Roberts.

Citește și: 

Provocarea #MakeupFree

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *