Luna martie este despre femeile puternice la atelier47!


119417-aleni-e1452254205122

Luna martie vine, la atelier47, cu noi surprize!

Veți putea citi o serie de articole care aduc în fața dumneavoastră femei puternice, frumoase, sensibile, care au o carieră de invidiat, o familie minunată, cu oameni dragi în jurul lor, care știu să iubească din tot sufletul, care se lasă iubite, care au trecut prin greutăți și necazuri, dar au știut să se ridice, să învețe și să evolueze. Este despre femei care au încredere în ele, care își fac timp pentru micile plăceri ce le fac fericite, care sunt mândre de realizările lor și găsesc întotdeauna timp să-i ajute pe ceilalți. Sunt adevărate modele care ne inspiră și ne fac să credem că se poate!

Ne bucurăm să vă facem cunoștință cu femei care vă vor vorbi atât despre reușite, cât și despre eșecuri; despre cariera lor, hobby-urile, evoluția personală.


Veți afla că orice carieră puternică are în spate un eșec, că orice femeie puternică nu a avut doar suișuri, că au învățat din situațiile de criză să dea frica la o parte și să găsească noi soluții și noi oportunități care să le aducă succesul.

Nu există un secret, o cale unică, bătătorită, de a ajunge pe culmile succesului. Sunt o infinitate! Și de aceea, fiecare femeie are povestea sa, cu alegerile și experiențele sale.

Vă invităm să fiți alături de atelier 47 și să urmăriți în această lună fascinantele povești ale acestor femei.

O primăvară minunată cu multă energie, proiecte și curaj!

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *