Pe unde mai mergem în timpul liber?


Nu aveți nicio idee despre ce ați putea să faceți în timpul liber? Avem noi!

Iată câteva evenimente la care puteți să participați ca să vă distrați, să vă mențineți corpul și mintea sănătoase, să vă încântați copiii sau să învățați lucruri noi și fascinante despre om, divinitate și univers.

Party tare ca piatra –  sâmbătă, 22 iulie, Shopping City Piatra-Neamț, ora 18:00, bilet 25 lei/ la intrare 35 de lei, concurenții au intrarea liberă


Shopping City te așteaptă la super party-ul Tare ca Piatra! Macanache, Evolve, DJ Kamal, Skiny şi Mateo sunt invitaţii speciali.

Revenge of the 90’s – sâmbătă, 22 iulie, ora 22:00, Ze Germans Piatra Neamț, intrarea liberă

”Acum 20-25 de ani terminam liceul. Dacă vă mai țin genunchii vă așteptăm sâmbătă seara la noi. Fără puștime, fără să surzim de la muzică….doar pentru noi – o seară liniștită între prieteni. Cu muzică bună și un vin și mai bun!” (Alex Filimon)

Sport la firul ierbii- Pilates cu Alexandra – marți, 25 iulie, ora 19:00, La Caiace – Bâtca Doamnei, intrarea gratuită

Pentru cei care își doresc un antrenament cu totul diferit față de ce au mai întâlnit în sălile de aerobic, Abiculesei Alexandra a pregătit clasa de PILATES – un antrenament extraordinar care pleacă de la premisa că un corp sănătos înseamnă o legătura permanentă cu mintea.

Sport la firul ierbii- Fight Klub Bootcamp cu Mihai Alexandru – marți, 25 iulie, ora 20:00, La Caiace – Bâtca Doamnei, intrarea gratuită

Fight Klub Fitness este o ramură derivată din artele marțiale combinată cu exerciții de fitness. Vei putea obține rezultate rapid și lucra o mare parte din grupele de mușchi. Combinația între diferitele tehnici din artele marțiale cu exercițiile de fitness oferă practicantului un antrenament complet și complex.

Filmul de Piatra #10 – 27 – 30 iulie

”Sărbătorim, între 27 și 30 iulie 2017, la Piatra Neamț, în stil #VolunteerPower: cu cele mai proaspete scurtmetraje, evenimente și invitați speciali, locații inedite, cei mai prietenoși voluntari și nopți luuuuungi și greu de uitat.

Dacă încă n-ai pus datele în calendar și mai ai nevoie de convingere, aruncă un ochi la albumele foto de pe pagina Filmul de Piatra și la videourile zilnice de anul trecut, pe site-ul nostru: www.filmuldepiatra.ro.”

Date actualizate despre programul evenimentului veți găsiți aicifilmul de piatra #10

Dr. Ovidiu Dragos Argesanu

DREPTUL DIVIN, Inițieri Reiki, Karuna, Shambala, Ordinul lui Melchisedek, Măiestrii, Consultații și Terapii individuale, curs de RADIESTEZIE gradul 1

Maestrul Dr. Ovidiu Dragos Argeșanu, vine la Piatra Neamț pe 28 si 29 iulie la Central Plaza Hotel, pentru conferința „DREPTUL DIVIN” , Inițieri Reiki, Karuna, Shambala, Ordinul lui Melchisedek, Măiestrii, Consultatii si Terapii individuale si, ca noutate în orașul nostru, un curs de RADIESTEZIE gradul 1.
Programul:
* vineri, 28.iulie

9.00- 17.30 – Terapii și Consultații private- Sala Barroque, cu programare;

18.00- 21.00 – Curs Radiestezie gradul 1, sesiunea 1, Sala Baroque;

* sâmbătă, 29.iulie

9.00 – 10.00 – Inițieri, copiii până în 16 ani, gratuit; Sala Baroque

10.00 -13.00 – curs Radiestezie gradul 1, sesiunea a 2-a (costul cursului de Radiestezie gradul 1 este de 350 lei)
13.00- 16.00, Conferința ” DREPTUL DIVIN”, Sala Atrium, intrarea – sub forma de donație, minim 55 lei;

Programari, alte detalii şi înscrieri la tel.: 0744 146 289

Amintiri din copilărie – Pupaza din tei, teatru de păpuși, sâmbătă, 29 Iulie, ora 19.00, Puppets Art Time La Caiace – Bâtca Doamnei, intrare gratuită.

Poveştile lui Creangă nu mai au nevoie de nici o prezentare, sunt iubite de toţi cei care le-au citit, iar “Amintirile” sunt printre cele mai amuzante şi pline de viaţă povestiri din literatura românească, astfel că nu puteau lipsi din repertoriul nostru. Umorul şi personajele lui Creangă sunt atent păstrate în această adaptare care se desfăşoară în pas alert, moldovenesc. Un spectacol cu păpuşi bibabo şi actori, într-o atmosferă tradiţional românească, ce vă propune să vă pierdeţi în frumoasa şi năzbâtioasa copilărie a lui Ion Creangă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *