Cum arată la peste 50 de ani în costum de baie?


Ne uităm la ele și nu ne vine să credem. Arată atât de bine în costum de baie deși au trecut de vârsta de 50 de ani. Divele de la Hollywood încă arată trăsnet la plajă şi nu se sfiesc să defileze în costume de baie în vacanţe. Secretele lor sunt dietele drastice, mult sport, bisturiul magic, o moștenire genetică foarte bună sau … poate au găsit elixirul tinereții veșnice 🙂 . Dar mai bine să ne convingem din pozele de mai jos.

Cindy Crawford, 51 ani

Cu un corp perfect, modelul în vârstă de 51 de ani postează mereu fotografii din vacanţe pe contul de socializare. Frumoasa Cindy pare neschimbată de-a lungul anilor. Supermodelul este considerat de specialişti şi de presă un exemplu pentru stilul de viaţă, pentru menţinerea aspectului fizic şi pentru mentalitatea sănătoasă despre înaintarea în vârstă.

Sharon Stone, 59 ani 

Sharon Stone a fost și este în continuare una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. În ciuda faptului că are 59 de ani, aceasta afișează o siluetă de invidiat părând că nu mai îmbătrânește.


Goldie Hawn, 71 ani

La 71 de ani, actriţa e într-o formă de zile mari. Goldie Hawn rămâne fidelă exerciţiilor fizice şi stilul de viaţă sănătos, reuşind astfel să rămână într-o formă fizică de invidiat. Cu toate acestea, gurile rele spun că Goldie este, de fapt, o împătimită a operaţiilor estetice şi că aspectul ei se datorează intervenţiilor medicilor la care este „abonată”.

Elle Macpherson, 53 ani 

Dacă i-ai ști vârsta adevărată, ai putea jura că Elle nu are mai mult de 30 de ani. Există un motiv bine întemeiat pentru care și-a câștigat porecla de ”The Body” (Trupul). Cu fiecare apariţie, Elle Macpherson demonstrează că frumusețea fizică nu ține neapărat de vârstă.

Christie Brinkley (63 ani) şi fiica sa, Alexa Ray Joel

Christie Brinkley şi fiica sa, Alexa Ray Joel, arată mai mult ca două surori decât ca mamă şi fiică. Fostul model în vârstă de 63 de ani arată impecabil în costum de baie.

Demi Moore, 54 ani

Actriţa americană demonstrează că silueta ei sfidează trecerea timpului. Cu un costum de baie din două piese, Demi Moore pare mai tânără cu 20 de ani. Nu are pic de celulită, iar picioarele sunt bine lucrate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *