Povestea unui romașcan care a defilat pentru Armani


Nu ai cum să îi reziști! Este enervant de tânăr 🙂 , are un corp de invidiat și mai este și moldovean din Roman. Noi am aflat cum a reușit Marian Juncu să ajungă la Armani și îți povestim și ție.

Marian Juncu și Giorgio Armani, foto: facebook.com

Are numai 20 de ani și a dus numele țării peste granițe, tocmai în prezentările Armani. Are succes și nu a uitat de unde a plecat. Știe ce are de făcut și este hotărât să ajungă cât mai sus în lumea modelingului. I-am adresat câteva întrebări la care a ales să răspună cu toată sinceritatea. Să vedem ce are să ne povestească Marian Juncu.

De ce modeling?


În primul rând, am decis să fac modeling deoarece am considerat ca mă potrivesc tiparului de model și cred că îndeplinesc toate condițiile necesare acestui job. Deoarece nu ai șansa de a te întâlni cu această ocazie de prea multe ori în viață, am luat rapid atitudine, până nu este prea târziu, și m-am prezentat la un casting organizat de mramodels.ro. Aceasta este agenția din care fac parte și unde domnul Liviu Ionescu m-a remarcat și a vazut potențialul din mine.

În al doilea rând, am ales modelingul deoarece am dorit cu mare înverșunare să descopăr această lume a modei. Pentru mine era ceva pe cât de misterios, pe atât de fascinant să stiu că aș putea face parte din această “lume”.

În al treilea rând, ai ocazia să călătorești oriunde în această lume fără să cheltuiești bani, din contra să-i câștigi.

Și în ultimul rând, pentru bani bineînțeles. Aș fi ipocrit să spun că nu fac modelling și pentru bani 🙂 .

Marian Juncu în timpul prezentarii Armani, foto: facebook.com

Pentru care mari branduri din țară și din afară ai prezentat?

În țară am prezentat pentru Kenvelo, Fashion Days și multe alte job-uri mai mici. Nu prea am stat prin țară, ci am fost plecat, la început, prin Asia, după care m-am hotărât să merg în Milano unde am fost remarcat de designer-ul Giorgio Armani și am reușit să prezint pentru colecția lui de primăvară/vară. Am avut și numeroase castinguri la Versace, Dolce&Gabanna,Tom Ford, Philip Plein etc.

Cum ai ajuns să urci pe catwalk pentru Armani?

M-am prezentat la casting-ul organizat de ei unde au fost în jur de 300 -350, poate chiar mai bine de 400 de modele și acesta, împreună cu echipa lui, m-au remarcat și m-au ales să prezint această colecție.

foto: facebook.com

Zi-mi o povestioară interesantă/ amuzantă, pe care tu ți-o amintești, din culisele unei prezentări de modă.

Înainte de fiecare concurs este evident că se fac pregătiri pentru ca show-ul să fie un succes. În timp ce făceam repetiții, eu fiind ultimul din șirul de băieți care mergeau pe podium, Giorgio Armani m-a oprit pe mine și ne-a spus tuturor că trebuie să fim relaxati și că nu trebuie să se vadă emoția de pe chipul nostru. A spus acest lucru într-un mod foarte haios și a început să ne imite. În acel moment am început cu toții să râdem și a fost un moment funny.

Un filmuleț din spatele scenei unde îl putem vedea și pe Marian, click aici: Behind the scenes of the EmporioArmani Spring Summer 2018 fashion 

Diferă experiența în lumea modei de la noi față de cea din afara țării?

Evident că diferă! Nu putem compara marile centre ale modei cu ce avem noi. Dar de fapt ce avem noi?

Ce ți-ai dorit în copilărie să te faci când o să crești mare și ce vrei acum?

Când eram mic, îmi doream să devin fotbalist și am urmat un liceu cu program sportiv, dar s-a dovedit a fi în zadar aceasta dorință. Acum îmi doresc să urmez o carieră de succes în lumea modelingului concomitent cu terminarea facultății.

foto: facebook.com

Care este persoana pe care ai vrea s-o întâlnești și să poți petrece timp cu ea măcar 3 minute? Ce i-ai spune/ ce ai face?

Persoana pe care aș vrea să o întâlnesc în momentul de față este mama mea care este plecată în străinătate. I-aș spune că o iubesc și că îi mulțumec pentru tot ceea ce a făcut pentru mine și fratele meu.

foto: facebook.com

Ai pe cineva? 

Da, am o relație de 2 ani cu Marina. Vreau să îi mulțumesc  pentru toată încrederea, susținerea și răbdarea de care a dat dovadă în tot acest timp. Făra ea nu cred că aș fi ajuns unde sunt acum și cine a spus că “în spatele unui barbat puternic se află o femeie”, are mare dreptate deoarece în ea am reușit să găsesc tot sprijinul de care am avut nevoie pentru a-mi continua drumul.

Mult succes, Marian! Să ai cât mai multe colaborări de succes!!!

de Alexandra Stalinescu


Citiți și:

Cum ajung un blogger de succes?


One Comment

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *