”În cea mai importantă zi din viața mea m-ai făcut să mă simt unică, frumoasă și foarte sigură pe mine”


 

Mihaela Cristea (Mymy), foto: Ciprian Iorgu (Cipanu, Illusio)

Mihaela Cristea (Mymy) este make-up artistul despre care vă povesteam, într-un articol trecut, că și-a lăsat job-ul la bancă pentru a-și urma un vis. A fost nevoie de curaj și de un dram de nebunie, dar acum iubește ceea ce face și se vede.

Dar ce anume face? Vă spun acum!

Lucrează într-un salon cochet de lângă Piața Bistrița, din Piatra Neamț, (Vintage) alături de alte încă două prietene: Tina (hair stylist) și Irina (tehnician unghii). Scopul? Fiecare clientă care iese din salon, să radieze de fericire.


Make-up

Este pasiunea ei numărul 1. Îi place foarte mult să își pregătească clientele pentru petreceri sau evenimente deosebite din viața lor, să le facă să se simtă prețioase și frumoase. Alege produsele, culorile în funcție de fizionomia feței, de tipologia tenului, de context și de coafură astfel încât totul să iasă perfect. Iar cel mai frumos feedback primit de Mymy de la o clientă este: ”În cea mai importantă zi din viața mea m-ai făcut să mă simt unică, frumoasă și foarte sigură pe mine. Machiajul a rezistat impecabil până a doua zi dimineață. De-asta vin eu la tine de atâta timp 🙂 !!!”

Micropigmentare sprâncene

Pentru a face un tatuaj de sprâncene trebuie să ai simț estetic, dexteritate și să cunoști foarte bine tehnica. Mymy utilizează atât tehnica pudrată cât și cea fir cu fir, în funcție de preferințe, reușind să redea linii perfecte, echilibru și naturalețe. Folosește pigment 100%natural.

În cea mai importantă zi din viața mea m-ai făcut să mă simt unică, frumoasă și foarte sigură pe mine. Machiajul a rezistat impecabil până a doua zi dimineață. De-asta vin eu la tine de atâta timp 🙂 !!!

 

Aplicare gene fir cu fir, 2D și 3D

De machiat, mă machiez singură de când mă știu, de micropigmentare nu am avut nevoie încă, dar la gene subscriu 🙂 . Am fost cam reținută înainte să mi le pună. Mă gândeam că vor fi incomode, că nu îmi voi putea spăla părul la duș, că vor fi veșnic murdare pentru că nu se vor putea spăla cum trebuie de frică să nu le pierd șamd. Am ales varianta un singur fir pe fir. Voiam să fie naturale, mai scurte (să nu-mi ajungă până la sprâncene și nici să simt că-mi iau zborul 🙂 ), dar mai dese și mai închise la culoare decât ale mele (ale mele sunt cam blonde). Mi le-a pus Mymy, timp în care am făcut tot posibilul să fiu cât se poate de cuminte 🙂 , și mi-au plăcut atât de mult încât am gene puse și astăzi (au trecut câteva luni). Îmi spăl părul la duș fără probleme (asta înseamnă multă apă pe fața), le spăl și pe ele seara cu săpun vegetal sau cu un gel de curațare și apă din abundență, le perii zilnic și mă duc la întreținere la 3 săptămâni, o lună, uneori chiar mai mult.

Nu mai am nevoie de rimel și pot ieși nemachiată din casă oriunde.

Cursuri de self make-up

Deși sunt multe tutoriale pe youtube despre cum te poți machia singură, atunci când ai un specialist lângă tine, totul devine mult mai ușor. În plus ai la dispoziție pensule și produse de make-up de foarte bună calitate. Încercându-le, vei ști exact ce ai nevoie pentru tenul tău, fără să mai dai bani pe produse nepotrivite care rămân în dulap. Poate nu va arăta la fel de bine ca cel făcut de un profesionist, dar măcar vei ști cum să îți faci un machiaj lejer de zi, să respecți câteva reguli esențiale, să aplici câteva trucuri care îți vor ușura procesul de make-up sau cum să ieși din impas atunci când ești pe grabă și nu mai ai timp să ajungi la salon.

Alte servicii de care mai poți beneficia la Mihaela Cristea sunt tratamentele faciale Julliete Armand, în urma cărora tenul radiază de sănătate, stilizarea sprâncenelor sau epilatul cu ceară (puțin dureros, dar atât de necesar 🙂 ).

Mihaela Cristea (Mymy), foto: Ciprian Iorgu (Cipanu, Illusio)

de Roxana Pricop


foto: Ciprian Iorgu (Cipanu, Illusio)

Pentru programări și alte informații:

Pe Facebook: Mymy Make-up artist

Tel.: 0748 142203

 


Citește și: 

Stop și de la capăt, cu Mihaela Cristea

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *