Bostani cu suflet pentru Ana, Alexandru, Nicoleta și Andrei


Duminică sărbătorim Hallowenul puțin diferit. Ne adunăm câțiva oameni la o licitație de bostani decorativi, unii mai frumoși, alții mai înspăimântători, bostanii, nu oamenii 🙂 .

Licitația are loc duminică (29 octombrie), ora 18:00, la Casablanca (cafeneaua de pe bulevard, din Piatra Neamț ). Poate veni oricine are suflet mare și vrea să ajute o familie cu 4 copii care face mari eforturi pentru a-i crește și a-i trimite la școlă.

Familia Ciocoiu este din Zănești și trăiește în niște condiții greu de închipuit în zilele noastre. Imaginează-ți cum ar fi să dormi în fostul coteț al porcilor pentru că focul ți-a mistuit singura cameră amenajată pentru locuit. Sună a coșmar, nu? Din păcate e o cumplită realitate pentru familia Ciocoiu. 2 fetițe, de 9 și 6 ani, și doi baieței, de 7 și 3 ani, în naivitatea lor, zâmbesc se bucură, sunt uniți, se joacă cu ce le-a rămas de pe urma flăcărilor.


Ce-ar fi să facem un efort și să-i ajutăm cu 5, 10, 50 lei … cât poate fiecare să liciteze pe-un bostan. Orice dar oferit acestei familii contează! Nu contează cât de americană e sărbătoarea asta. Contează că o putem considera un motiv de a face fericiți câțiva oameni care se chinuie să facă față iernii care stă să vină.

Vino să-i ajutăm pe Ana, Alexandru, Nicoleta și Andrei să viseze!

de Roxana Pricop


Citește și:

Jurnalul Roxanei – În timp ce fetele își fac filme … Tu alege sa fii femeie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *