Viața după astre – Compatibilitatea dintre zodii


de Magda Rusu, astrolog vedic

 

Zodii incompatibile 

Nu există zodii incompatibile! Există persoane care manifestă în exces anumite trăsături ale unei zodii, însă ființa umană nu este marcată doar de poziția soarelui în momentul nașterii, personalitatea sa este influențată și de vibrațiile celorlalte planete.


De exemplu, cineva născut în zodia racului va manifesta trăsături ale unei zodii  de foc dacă celelalte planete din astrograma sa sunt situate în berbec, leu sau săgetator, iar acest fapt îl va ajuta să fie compatibil cu persoane solare, dinamice, expansive, trăsături total opuse zodiei sale.

În general, există un anumit tip de afinitate între persoanele a căror zodie aparțin de același element, exemplu: berbec, leu, săgetător – zodii de foc; taur, fecioară, capricorn – zodii  de pământ etc, dar aceasta nu înseamnă că vor fi și compatibili. Dacă raționam la acest nivel, aceasta ar însemna că toți cei care sunt în relații  de cuplu cu zodii similare sau care aparțin de același element, să se înțeleagă minunat.

Dacă compatibilitatea  dintre două persoane este mai mică de 50%, experiența de mii  de ani  a astrologiei vedice indică statistic că există șanse reduse pentru stabilitatea cuplului pe termen lung.

Evoluția unei relații cu o compatibilitate scăzută

Dacă compatibilitatea dintre două persoane este mai mică de 50%, experiența de mii de ani a astrologiei vedice indică statistic că există șanse reduse pentru stabilitatea cuplului pe termen lung. Există însă șansa de îmbunătățire în măsura în care se cunosc punctele slabe și se lucrează din timp pentru a ține sub control influențele astrale negative. Aceste puncte slabe reies din analiza   a aproximativ 20 de elemente din harta astrală, iar unul dintre ele se referă și la compatibilitatea sexuală.

Pe partea pozitivă, în cazul în care compatibilitatea este peste 50% și mult peste 50%, aceasta garantează că relația de cuplu poate fi o relație pe termen lung și se vor găsi tot timpul soluții în caz de impas.

Parte din acest sistem de calcul al compatibilității poate fi folosit și în alte situații, nu doar pentru relații de cuplu, deoarece indică armonia energetică dintre două persoane și aceasta arată implicit gradul de confort pe care îl simțim în prezența altei persoane.


Citește și:

Cum ne face muzica mai deștepți

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *