Treisprezece, cu Toma Nicolau


De data asta-n Treisprezece e Toma Nicolau. Face multe, nu se plictisește, e un blogger foarte cunoscut, trăiește unde-i place, cu cine-i place (are prietenă!!!), n-are carnet de șofer, dar vrea să aibă. Face marketing sportiv, avand sansa sa lucreze cu cei mai mari sportivi ?. E mai mic ca mine, dar știe ce-i ăla un oracol (credeam că oracolul a murit odată cu generația mea :)) ), tocmai a aflat că are un ritual de dimineață și face puzzle. De-o perioadă de timp e director de marketing la CSM Ceahlăul Piatra Neamț și … ( sunet de tobe ) jucător!!! Știu … și eu am rămas surprinsă când am auzit că merge la antrenament, credeam că face parte dintr-o strategie de marketing. Dar nu, chiar îi place. Sau … poate ambele ☺ .

Restul … aflăm direct de la Toma 🙂 .

Care este ritualul tău de dimineață?


Am două alarme, una la 8:15 și una la 9:00. Decid pe care s-o bag în seamă în funcție de cât de odihnitor a fost somnul. Fac cafea și mă așez la birou pentru e-mail-uri și task-uri până la ora 10:00 când plec la antrenament. Chiar acum, scriind rândurile astea, realizez că AM un ritual de dimineață și sper să nu se transforme în rutină.

Ce parfum folosești?

Le Male – Jean Paul Gaultier. Întrebările tale îmi amintesc de oracolele din școala generală.

Mașina de vis ar fi?

Nici carnet de șofer n-am încă. Îmi place foarte mult Z4 de la BMW, dar, contrar aparențelor, nu ascult manele.

o femeie în salopetă de schi/snowboard e mult mai sexy ca una în costum de baie

Care este răsfățul tău preferat?

În timpul săptămânii mă mulțumesc cu o oră-două de jucat pe Play Station sau de făcut puzzle. Am o cameră liberă în apartament, am dat covorul la o parte și am întins unul de 5000 de piese. Îmi place pentru că-mi ține mintea ocupată la ceva simplu. Mă relaxează, e o satisfacție deosebită să pui laolaltă un întreg piesă cu piesă. În rest, weekend-ul în sine e un răsfăț, îl petrec cu oamenii pe care-i iubesc.

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

În Austria la schi. Sănătate curată. În plus, o femeie în salopetă de schi/snowboard e mult mai sexy ca una în costum de baie.

Ce mâncare preferată ai?

Șnițele de pui. Trebuie pus puțin cimbru în compoziție. Iar în salata de roșii de lângă să se poată înmuia pâine proaspătă.

Cum te relaxezi?

Mă relaxez rezolvând toate lucrurile pe care le am de făcut pe plan profesional. Nimic nu mă relaxează mai tare ca timpul liber. Și aici nu mă refer la orele din afara programului sau la weekend. Nu. Timpul liber e atunci când ai conștiința curată că ai făcut tot ce aveai de făcut și te poți descălța. În fine, am mai vorbit despre asta la întrebarea 4. Dacă era oracol aș fi scris Idem 4, așa că am încercat să găsesc ceva în plus.

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Autobiografia lui Andre Agassi. O recomand în special celor care au puls. Adică tuturor. E o glumiță.

Dar film?

E nedrept față de sutele de filme foarte bune pe care le-am văzut să nominalizez doar unul. Când eram copil m-a influențat foarte mult Matrix. L-am văzut de vreo 11 ori.

Ce muzică asculți?

Deep House. E singurul gen pe care-l suport când trebuie să gândesc sau să scriu.

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

Mama m-a învățat să mă comport. Tata să găsesc o soluție la orice problemă. Bunica să fiu corect și vesel. Prof. Gheorghe Bulacu (primul antrenor) m-a învățat să am coloană vertebrală, să mă țin de cuvânt, să respect și să țin capul sus. Fratele meu mai mare Andrei m-a influențat mult în cei 7 ani în care am locuit împreună în București: M-a învățat să prioritizez și să mă descurc cu puțin. Lorena, iubita mea, mă învață ce înseamnă iubirea necondiționată și altruismul.

Simona Halep si Toma Nicolau

Proiectul de care ești mândru?

Bloggers LAN Party. E un eveniment național de gaming pe care-l organizez de 5 ani deja. A ajuns la 16 ediții și mii de participanți. Mă gândesc să-l aduc și la Piatra Neamț în 2018.

Care sunt visurile tale?

Să-mi bat nepoții la FIFA 2060 pe Play Station 10. Să readuc Ceahlăul în Liga I. Să ajung cu Bloggers LAN Party la 50 de ediții. Realist vorbind, parcă n-aș încheia anul fără carnetul ăla de șofer…


Citește și:

Treisprezece, cu Cătălin Roca


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *