Atelier47 a testat – Ridurile trec cu A’postroph!


Roxana Pricop ( Atelier47 ), foto: Ciprian Iorgu, iLLusio

de Roxana Pricop

Ce-mi place mie cel mai mult și mai mult?!?! Să încerc tot timpul lucruri noi, să învăț în fiecare zi câte ceva, să cunosc noi locuri, să găsesc și să iau parte la provocări, să-mi răsfăț papilele gustative, să văd oameni fericiți cu ceea ce sunt și fac, să mă învălui în esențele preferate, să iubesc!

Sunt activă, prea activă uneori, nu fac niciodată doar un singur lucru într-o zi. Îmi place să arăt bine, dar n-am foarte mult timp și nici chef de proceduri de beauty deși am trecut de ceva vreme de 20 de ani și mai trebuie din când în când câte un refresh. În fiecare iarnă tenul meu ”obosește” și realizez asta când mă chinui dimineața să îl aranjez în cele 5 minute (de multe ori, sunt mai puține). Anul ăsta a ”obosit” mai repede. Ori îmbătrânesc 🙂 , ori sunt eu mai exigentă cu mine, cert e că trebuia să îmi îndrept atenția înspre o procedură de resuscitare a tenului.


A’postroph

Sunt adepta machiajului natural și consider că un ten sănătos și bine întreținut nu are nevoie de prea multe artificii de make-up. Și chiar dacă ești o persoană căreia îi place mult să se machieze în stilul kardashianist, tot ai nevoie de un ten frumos și sănătos pentru a se așeza totul perfect și a nu pune în evidență imperfecțiunile care se văd oricât fond de ten sau pudră ai pune.

Momentul în care m-am decis să ajung la cosmetică a coincis cu deschiderea unui concept, cu totul și cu totul deosebit față de tot ce este în Piatra Neamț. Este vorba de A’postroph, un fashion-beauty salon eye-catching și foarte stylish. Îmi place să spun că din uniunea, dragostea, dintre Anna Spa și Salon Sanda, sub directa îndrumare a unor specialiști foarte talentați, s-a născut A’postroph. Sunt aceiași oameni, aceleași echipe pe care le știți din cele două locuri, dar e altfel, e altceva.

La doar câteva zile de la deschidere mi-am făcut programare la un tratament facial. Voiam să împușc doi iepuri de-odată: să văd noul concept și să îmi resuscitez tenul. Foaaarte curioasă, pentru că știam că a fost multă muncă. S-au ocupat de designul interior, dar și de întregul concept, identitatea vizuală, Olivian Bezem și Ilinca, iar de promovare Georgiana Brașoveanu. Oameni faini, profesioniști și foarte talentați, aleși și lăsați de Claudia Chițu, omul din spatele A’postroph, să-și dea frâu liber creativității și să dea un sens actual, stylish, confortabil vechiului tipar de salon de înfrumusețare.

De cum am ajuns, m-am proptit în fața clădirii și mă uitam ca Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany`s. Îmi plăcea cum arată fațada, dar și ce vedeam înăuntru, prin geamuri. De la intrare m-a zărit Georgiana care m-a plimbat peste tot. Nu-mi imaginam că acele două spații: Salon Sanda și Annamatex pot fi unite și structurate atât de bine încât să pară totul atât de mare, dar confortabil, intim și modern în același timp. Mi-a plăcut că Olivian și Ilinca au păstrat și câteva obiecte de decor din vechile locații pe care le-au integrat perfect. Cred că asta e și ideea A’postroph: melanjul între ceva ce există deja (oamenii și experiența lor) și noua ”casă”, noul concept de salon.

A’postroph

După ce am făcut turul, cu o mică întârziere, am ajuns la Angela, cosmeticiana care s-a ocupat de fața mea. De-abia când mă așez pe pat îmi dau seama cât îmi place să mă răsfețe cineva. M-a demachiat, mi-a curățat porii și cel mai important e că mi-a făcut un tratament cu Intraceuticals. Sună a chineză, știu 🙂 . Explic imediat!

Intraceuticals e un tratament de reîntinerire și reîmprospătare a tenului, foarte popular, la care recurg foarte multe vedete de la noi și de peste ocean (preferatul Madonei care are aparatul propriu în casă) tocmai pentru că nu este o procedură invazivă, nu presupune durere, ci relaxare. Se spune că este una dintre puținele terapii faciale non-invazive, care hidratează tenul din interior, îi conferă fermitate și suplețe, reconturează ovalul facial, asigură un lifting vizibil, elimină ridurile fine și le diminuează pe cele profunde, acționează împotriva petelor pigmentare sau al celor datorate înaintării în vârstă și nu în ultimul rând ajută la reglarea secreției de sebum, în cazul tenurilor cu tendință acneică.

Ridurile erau vizibil mai estompate, pielea mai elastică, mai întinsă, mai fină, hidratată, cearcănul s-a mai micșorat ca după un somn bun (pe celălalt l-a rezolvat după ce am încetat eu să mă mai admir în oglindă 🙂 ). Toată seara mi-am admirat fața ca o narcisistă.

Nu prea cred în tratamente minune care nu includ ace, dar am zis să încerc.

Angela a început să folosească un aparat care produce oxigen hiperbaric și care introduce, prin pulverizare, în straturile profunde ale pielii substanțe benefice precum acid hialuronic, vitamine (A,C,E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). O senzație foarte plăcută! Când a ajuns la ochi și la buze m-a gâdilat și m-a apucat râsul, m-am abținut cu greu să nu-i îngreunez situația Angelei, o profesionistă, foarte draguță și mai ales foarte răbdătoare.

După ce mi-a terminat jumătate de față, mi-a dat oglinda. Serios că am rămas surprinsă. Se vedea clar diferența!!!! Era exact ca în reclame doar că acum eram eu subiectul principal. Ridurile erau vizibil mai estompate, pielea mai elastică, mai întinsă, mai fină, hidratată, cearcănul s-a mai micșorat ca după un somn bun (pe celălalt l-a rezolvat după ce am încetat eu să mă mai admir în oglindă 🙂 ). Toată seara mi-am admirat fața ca o narcisistă.

A doua zi dimineața, m-am dus direct la oglindă. Și mai fain efectul după câteva ore de somn. Am pus foarte puțin fond de ten, un blush pentru că sunt veșnic palidă și un gloss și … gata de muncă. Am radiat toată ziua simțindu-mă suuuper în pielea mea.

Teoretic ar trebui să mă duc vreo câteva ședințe săptămânal, apoi o dată pe lună sau poate chiar mai rar. Deși devin leneșă imediat ce văd rezultate, voi încerca să-mi fac timp să ajung la alte câteva ședințe. Îmi place tare senzația pe care o am. Îmi vine să-mi tot pun mâna pe față.

Și asta nu e tot. Am văzut toată lista cu servicii pe care le oferă A`postroph și parcă mă tentează să mai încerc și alte chestii: poate un masaj de relaxare sau anticelulitic, vreo procedură de remodelare corporală (am de unde alege), vreun tratament pentru păr, o pedichiură spa sau un make-up așa cum n-o să pot eu vreodată să-mi fac singură acasă. Vă țin la curent!!!Promit!

A’postroph

Până atunci, mă pregătesc să merg la deschiderea oficială A`postroph. Sunt tare curioasă dacă și cocktailul de deschidere va fi la fel de impresionant. Fac poze și vă povestesc 🙂 .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *