Cea mai nouă metodă de agățat printre studenți!


ATENȚIE: Crush zone în CAMPUS

Pe „vremuri” se agăța cu o floare lăsată în bancă, (vezi scena din “Liceenii”), dacă erai mai curajos o scoteai la o prăjitură, îi trimiteai o scrisoare … Antic și de demult, așa e. Încet – încet chiar și sms-urile dispar, iar dacă îi spui: ” Îmi dai și mie numărul tău de telefon” cel mai probabil va izbucni într-un râs nervos și îți va spune: “În ce epocă trăiești, nu ai auzit de Facebook, Instagram?”. Totul se învârte în jurul Facebook-ului, dacă am putea ne-am muta domiciliu pe Wall (nu că mulți nu fac asta, virtual bineînțeles).

De câteva săptămâni, am dat și eu peste câteva pagini care se intitulează “Crush”. Aici, omuleții amorezați la prima vedere postează diverse mesaje în speranța că vor da peste prinții/prințesele văzute pe coridorul căminului, în bucătărie, la spălătorie sau în timp ce stăteau la coadă la plătit căminul etc. 


Mai nou, fetele agață mai mult decât băieții. Din câte se vede si prejudecățile de genul: „Eu sunt fată, el trebuie să mă abordeze”, au dispărut. Bine, nici băieții nu se lasă mai prejos, cu orice ocazie își testează textele de cuceritori care mai de care mai inventive și originale:

Acestea sunt doar câteva mesaje dintre cele postate pe asemenea grupuri. Credeți-mă, sunt uluitor de multe! Nu știu dacă e de bine sau de rău, tot ce pot să spun este că exploatăm Facebook-ul pe toate părțile pentru a ne face viața mai ușoară, ceea ce nu e tocmai rău.

Până la articolul viitor, spor la crush-uri! 🙂


Citește și:

7 lucruri pe care să nu le faci în sesiune


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *