Cât este de important să-ți găsești hairstylistul potrivit?


Dacă ești femeie, cu siguranță știi ce înseamnă să cauți și să găsești pe cea căreia să îi poți încredința, fără emoții, sarcina de a avea grijă de părul tău. Cred că multe dintre noi am avut parte, măcar o dată, de surprize neplăcute atunci când ne-am privit în oglindă după o ”relaxare” la coafor. Este foarte important cum arată părul unei femei pentru că reprezintă, ca și tenul, o carte de vizită în fața celorlalți. Un păr neîngrijit, ars, vopsit cu ce nu trebuie și cum nu trebuie, tuns de o mână nu tocmai experimentată sare în ochi și, din păcate, asta nu-i de bine.

M-am întors de la facultate, în Piatra Neamț, și am căutat mult timp pe cineva care să mă tundă fără să îi dau prea multe explicații, să se uite la fața mea, la părul meu și să știe ce are de făcut. Singurele precizări au fost că vreau să se onduleze natural și să fie ușor de aranjat. A reușit ”miracolul” și, de atunci (au trecut ani buni 🙂 ), i-am rămas clientă fidelă. Au urmat vopsitul, aranjatul părului, sfaturile despre întreținere și siguranța că atunci când mă așez pe scaun surprizele sunt doar foarte plăcute.

Este vorba despre Tina Gafița, o mână de om, energică, talentată, frumoasă și foarte sigură pe îndemânarea ei. O găsești acum la salonul Vintage, unde e prima care te întâmpină, de cum intri.


Am o clientă care vine de 12 ani la mine. Am coafat-o la primul ei banchet de clasa a VIII-a, dar și la nuntă sau la botezul copilului ei. 

Ce anume te face să iubești atât de mult jobul tău?

A fi coafeză nu înseamnă doar munca pe care o faci și răsplata în bani, ci mai mult decât atât. Înseamnă apropierea și prietenia pe care o dezvolt zilnic cu cele care trec pragul salonului. Am o clientă care vine de 12 ani la mine. Am coafat-o la primul ei banchet de clasa a VIII-a, dar și la nuntă sau la botezul copilului ei. Este emoționant când mă gândesc. Mă atașez de clientele mele și îmi doresc să fiu alături de ele în toate momentele importante din viața lor, să le ajut să se redescopere cât sunt de minunate atunci când pleacă de pe scaunul meu.

Toate clientele vin la salon cu speranțe, cu dorințe, cu sentimentul că noua coafura sigur le va da și mai multă încredere în forțele proprii, că se vor simți mai bine, mai frumoase, mai cuceritoare, că problemele de zi cu zi se vor mai estompa, că sunt importante în viața lor și că ele contează. De asta iubesc ceea ce fac, pentru că nu e doar o coafură, este mult mai mult decât atât.

Pe lângă această relație minunată pe care o dezvolți cu cele care îți trec pragul, ce alt secret ai pentru a face părul să fie atât de matăsos și sănătos după ce pleacă de la tine?

Nu fac niciun compromis folosind produse de foarte bună calitate. Țin foarte mult la părul clientelor și nu recurg la tehnici care agresează firul de păr atunci când nu este nevoie. Spre exemplu, sunt foarte multe femei care se decolorează pentru a obține un blond frumos. Această decolorare afectează destul de tare firul de păr. Sunt vopsele profesionale care înlătură nevoia de decolorare, oferind un blond perfect. Bineînțeles că nu generalizez, depinde foarte multe de textură și culoarea naturală a firului de păr.

Ne plac schimbările! Ce culori de păr se poartă în 2018?

Se poartă ce ne stă bine 🙂 . Cei care dau tonul în tendințe spun că la modă rămân rădăcinile închise. În materie de blond se poartă nuanțele: argintiu, auriu, crem, platinat, roz și caramel. Pentru păr închis la culoare se recomandă ciocolatiu, șaten alună, cafea, negru intens sau castaniu. Roșcatele nu sunt discriminate putând să aleaga un burgundy sau un roșcat intens.

Dacă îți place să fii extravagantă trebuie să încerci o trecere contrastantă de la culoarea naturală a părului în nuanțe mai țipătoare: albastru, roz sau violet.

de Roxana Pricop


Pe Tina Gafița o găsești:


Citește și:

Vrei să ai unghiile impecabile? Gândește-te cu două luni înainte!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *