Knock, knock! Ți-am lăsat un cadou!!!


Primesc un telefon cam prin ajunul Crăciunului. Era Irina, o fata tare faină, care mă anunța că mi-a pregătit un cadou. Maxim!!!! Îmi place să primesc cadouri. Din păcate, din cauza perioadei aglomerate și a nesincronizării, cadoul a ajuns la mine abia ieri. Chiar nu a contat, pentru că, în caz că doriți să-mi faceți un cadou, primesc oricând :))) .

Foarte plăcut impresionată am fost când am deschis cadoul. Știam despre ce e vorba, dar cum era ambalat, prezentat, particularizat cu atelier47.ro, mi-a plăcut teribil de mult. De la ambalaj, la hârtie, foarte fină și elegantă, etichete …. simțeam că e ceva prețios. Înăuntru, o cană simpatică cu motive de iarnă, o chestie în care se pun frunzele de ceai – niciodată n-am știut cum îi spune deși folosesc de mult timp 🙂 – și două pachețele de ceai negru cu aromă de vanilie și de ciocolată, cu fulgi de migdale, nuci, cocos și multe alte arome care te înnebunesc. Gustul nici nu se compară cu ceaiul meu la plic pe care îl beau în grabă la birou.

Datorită Irinei reconfigurez traseul și mă întorc la vechile obiceiuri relaxante și cochete în care savurez un ceai negru de calitate cu răbdare, calm și plăcere.


De ce am ținut să vă povestesc și vouă despre asta? Pentru că îmi place atât de mult că un om a reușit, ca dintr-un produs aparent banal cum e ceaiul, să creeze o întreagă poveste, să o prezinte și să o vândă oamenilor atât de elegant. Teaz.ro este doar pentru cei care apreciază și adoră bunul gust, calitatea, eleganța, care își fac timp pentru ei, care sunt cocheți, care gustă din plăcerile vieții și pentru cei care știu că vinul roșu nu se bea într-un pahar de apă.

 

P.S. 1. Mi-au plăcut enorm ceaiurile. Se simte un melanj de arome care te învăluie la fiecare înghițitură.

2. Vreau să încerc și o variantă spicy 🙂 .

3. Recomand 2 articole despre ceai, foarte interesante, în care vei afla care este diferența dintre ceai și infuzie, câteva secrete despre consumul de ceai și cum poți slăbi și combate diabetul cu ajutorul ceaiului:

Mituri Demontate

De ce slăbim când bem ceai? 

Roxana Pricop


Citește și:

”Atunci când iubești o femeie, nu poți iubi decât una perfectă”, cu eseistul Dan Bujor Dragomir


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *