Ce accesorii poartă bărbații?


Da! Și bărbații poartă accesorii. De cele mai multe ori, sunt puține, dar reprezentative pentru stilul fiecăruia.

Ca și în cazul femeilor, o bijuterie, un accesoriu, spune multe despre personalitatea, poziția sau ocupația cuiva.

Și pentru că suntem curioși, am întrebat nouă bărbați, diferiți ca stil, ocupații, preocupări, de succes, cu o carieră puternică, ce accesorii poartă.


Olivian Bezem – designer

Olivian Bezem
designer

Adopt un stil minimalist și monocrom. Nu-mi plac accesoriile în exces. De multe ori nu port, prefer simplu.

Există un ceas care îmi place mult, de la Georg Jensen. Îmi plac mărcile minimaliste. La haine îmi place COS. Pentru mine nu contează dacă sunt scumpe sau ieftine 🙂 . Să fie foarte simple!”

Marius Novac – antreprenor

Marius Novac
antreprenor

Până acum câțiva ani era o regulă ca bărbatul să poată etala doar trei bijuterii (și subliniez … bijuterii NU accesorii ) … ceasul, verigheta și soția!

Încet a început să apară și o altă bijuterie la bărbați … brățara. Acum opt ani mi-am cumpărat două brățări Tateossian. Și acum am rămas impresionat de aceste accesorii.

Am două ceasuri de marcă, dar port Apple Watch care îmi permite să schimb patru culori diferite la curele, mai ales vara. Verigheta e ceva obișnuit. Despre ultima bijuterie … soția … nu aveți spațiu în publicația dumneavoastră câte vă pot spune!”

Adrian Jucan – antreprenor

Adrian Jucan
antreprenor

Nu am accesorii preferate. Obișnuiesc să port ceas sau brățări. Fossil la ceas, iar la brățări, ce mă inspiră pe moment, de obicei din piele și mai groase.

Catalin Roca – antreprenor

Cătălin Roca
antreprenor

Nu sunt mare fan accesorii … Îmi plac brățările de la Maria’s Ladybugs pentru că mi le personalizează în așa fel încât să aibă o semnificație specială. Port un inel de argint, la fel, care are o semnificație pentru mine. Ceasurile sunt punctul meu slab în sensul în care tot timpul mă uit la un alt model … cum sunt femeile cu pantofii .

În funcție de ocazie sau felul în care mă îmbrac am un ceas Omega pe care îl port la evenimente și care mi-e foarte drag și un Breitling pentru costumații mai casual. Îmi plac foarte mult ceasurile Hublot și Zenith…”

 

Gabi Apetrii – jurnalist

Gabi Apetrii
jurnalist

În general port brățări rock. Și la gât la fel. Ca ceas, port din când în când un Fossil.

Tot spre rock . Și firește cerceii. Pe care rar i-am mai dat jos începând din clasa a IX-a …”

 

Iulian Neacșu – manager

Iulian Neacșu
manager

Stilul meu este unul minimalist când vine vorba de accesorii.

Dacă în trecut purtam ceasuri de branduri clasice, cunoscute, și le asortam în funcție de ținută și de perioada zilei, astăzi folosesc un Smart Watch pentru că este foarte util.

În timpul liber mai port brățări, lănțișoare cu semnificații. Fără chestii extravagante. ”

Ciprian Istrate – artist

Ciprian Istrate
artist

Nu port brățări, inele sau cercei. Port doar un ceas Bell&Ross. La pantofi aleg Vagabond.”

 

Silviu Corfa – antreprenor

 

Silviu Corfa
antreprenor

Port doar ceas. Dacă e pentru sport, e Suunto. Zi de zi, un Atlantic, mic, subțire. Frederique Constant e brandul preferat, dar, momentan, e bun și Atlanic.”

 

Orlando Nistor – antreprenor

 

Orlando Nistor
antreprenor

Îmi lipsea un ceas cu brățară de metal și l-am cumpărat recent de la un prieten. Îl port, în special vara, pe timp de zi, la o camașă cu mânecile suflecate.

Ceasul Orient este cadou de la scumpa și frumoasa mea soție. Îl port cu plăcere la evenimentele nocturne. Ceasul meu de zi cu zi are curea din piele bleumarin. O combin ușor la jeans sau pantaloni chinos. Garminul îl folosesc când merg la alergări montane sau drumeții, Swatch-ul la o ținută sport.

Primele două din stânga le port ziua la o camașă și un sacou, doar câte una la mână, depinde cu ce ma îmbrac. Le-am dat și o însemnătate. Fiecare biluță reprezintă un lucru pentru care sunt recunoscător. În fiecare zi separ câte o biluță și adresez o mulțumire. Că sunt sănătos, că am o fetiță frumoasă, clienți, bani … Cea subțire o port special seara și nu întotdeauna, în funcție de stare.
Cele două ace de cravată simbolizează cu ce mă ocup. De multe ori au adus și vânzări. Și butonii mei preferați pentru manșeta cămășii.”

 

 


Citește și:

6 stiluri vestimentare pentru bărbați. Care ți se potrivește?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *