Ce purtăm de sărbători?


Cum vine toamna încep întrebările din partea prietenilor: ”Ce faci de sărbători?”, ”Unde mergi?”, ”Cum te distrezi?”, ”Cu cine?”, ”Cât?”.

Pentru femei, mai important decât răspunsul la aceste întrebări este să aibă programări făcute cu cel puțin o lună și jumătate înainte la unghii, coafor, cosmetică și să achiziționeze ținuta perfectă pentru a arăta fabulos de sărbători.

Astăzi nu mai contează atât de mult ”unde”, cât timp există Instagram. Te aranjezi, faci poza perfectă, un hashtag relevant care să exprime starea ta pozitivă, de bine, de distracție, un citat prin care brusc te ”dezvolți personal” și te simți motivată și inteligentă și te poți băga în pat lejer după, controlându-ți cât poți de des numărul de aprecieri și comentariile.


Pentru cele care încă nu s-au decis cum să se îmbrace de sărbători, am făcut o incursiune rapidă prin atelierele de creație ale pietrencelor noastre talentate să vedem ce ținute ne propun. Puteți fi minunate îmbrăcând creațiile Barbara Langellotti, Nicoleta Negura, Vero Atelier, Contesse Line sau Annami Couture.

Dintre toate, am ales câteva ținute care mi s-au părut mai potrivite pentru Craciun sau Revelion, mai interesante și în trend. Puteți alege între catifea, dantelă, mătase, voal, tafta, animal print sau tradițional, rochie sau salopetă, diafane sau sexy. Talentatele noastre s-au străduit să ne ofere aici, pe plan local,o gama variata de modele din care putem alege fără a fi nevoite să trecem granița județului.

Vouă care vă place? Ce ați purta de sărbători?

Barbara Langellotti Atelier
Nicoleta Negura
Barbara Langellotti Atelier
Annami Couture
Vero Atelier
Nicoleta Negura
Vero Atelier
Barbara Langellotti Atelier
Contesse Line

Citește și:

Ce accesorii poartă bărbații?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *