13 motive pentru care nu trebuie să fii pe 13 aprilie la TEDx Parcul Tineretului


 1. Ai o viață perfectă și nu ai nevoie de vreo revelație din partea nimănui.
 2. Crezi că misiunea „ideilor care merită să fie răspândite” specifice conferințelor TED nu îți pot modifica viziunea și percepția personală asupra vieții în niciun mod.
 3. 13 pică într-o zi de sâmbătă, ceea ce înseamnă ca e weekend și ai nevoie de relaxare nu de informații care să te pună în postura de a te gândi dacă ești ok cu viața ta, sau dacă trebuie să ieși din zona de confort.
 4. Evenimentul se desfășoară în intervalul 12:00 – 16:00, adică 240 de minute de cunoaștere ți se par mult prea multe.
 5. Nu ai nevoie de poveștile de succes ale celor 10 speakeri ce activează în domenii diverse:

 1. Accesul la conferințe costă 45 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 6 beri.
 2. Biletul VIP nu te interesează pentru că de 150 lei poți să ieși cu prietenii în oraș și să stați pe Facebook liniștiți. Să-ți spun drept, timiditatea oricum nu te-ar lăsa să conversezi cu speakerii la cină și să afli informații utile care pot să îți schimbe viața.
 3. Nu vrei să participi la prima conferință care are loc sub licența TEDx Parcul Tineretului.
 4. Cei 14 tineri care organizează TEDx Parcul Tineretului sunt cazuri particulare de liceeni ambițioși, care țintesc cât mai sus și vor să aducă numele orașului Piatra Neamț la un alt nivel.
 5. Oricum, niciodată nu o să ai succes pentru că nu ai pile și nici bani. Oamenii de succes au avut bani de la început și lucrurile pe care le-au trăit până să ajungă unde și-au dorit nu au cu ce să te inspire.
 6. Nu „cauți esența vitală a propriilor idei” și nu „îți doreşti să descoperi lumea din jurul tău sub noi forme”.
 7. Dacă te gândești mai bine, nici nu prea îți place ideea de a avea propriul business sau de a reuși să atingi culmi ce ți se par imposibile.
 8. Nu trebuie să fii la TEDx Parcul Tineretului dacă te intrigă acest articol.

Dacă totuși ți-a plăcut și ai înțeles ironia subtilă, ne vedem la TEDx Parcul Tineretului pe 13 aprilie începând cu ora 12:00.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *