Cele mai frumoase ținute de la balul de sfârșit de clasa a XII-a. Cine sunt „Regele” si „Regina” balului?


#prom, adică celebrul bal de absolvire mult așteptat de majoritatea tinerilor a trecut și pe la Piatra Neamț. Și asta se vede cel mai bine pe Instagram.

Cu fiecare an care vine, tinerii sunt tot mai curajoși în alegerea imaginii pentru bal. Spun imagine pentru că e un tot. Conteaza ce pui pe tine, freza, make-up, unghii, atitudine … tot. E o adevarată provocare pentru parinți să facă față pretențiilor din ce în ce mai crescute ale tinerilor.

Anul acesta parca a fost o adevarata parada. Nu stiam ce sa nu pun in acest articol. O multitudine de aparitii faine, elegante, sexy, senzuale, diafane, deloc incarcate, fara kitsch-ul arhiprezent la nuntile si botezurile noastre de toate zilele. Ca o paranteza, banii nu cumpara stilul si bunul gust al unei persoane!!!


Am făcut o selecție subiectivă, la ce mi-a atras mie atenția.

De departe, cele mai populare de pe Instagram sunt Diana și Emi. În afara de ținutele alese, îmi plac mult coafurile lejere și machiajul natural (cel puțin așa se vede în poze 🙂 ).

Iasmina a renuntat la traditionala rochie de bal si, putin mai curajoasă, a avut o coafura simpla care se asorteaza perfect cu machiajul și outfitul. Accesorii, bine alese.

Ce s-a mai purtat la bal?

Ștefania și Francisca poartă rochii clasice de bal, croite bine, culori frumoase, materiale de calitate. Îmi place că Francisca știe că la rochiile de seara nu se poartă pantofi, alegând niște sandale superbe ce pun și mai bine rochia în valoare 😍 .


Sexy si cu picioare la vedere, si fara 🙂 .

Mai indraznete, Sorana si Stefana au ales culori cu ajutorul carora ies mult mai usor in evidenta. E de bine! 😉

Imaginati-va ca, la o nunta autentica de-a noastra, vine o tipa ca Antonia, neimpletita, „necocuita” si cu chilotii la vedere ( de fapt e un body). Ce-ar mai chicoti cumetrele de pe margine 😂😂😂.

Sa nu ma intelegeti gresit. Imi place muuuult rochia si chiar as purta-o daca as mai slabi vreo 3-4 kg.

N-are cum sa nu-mi placa de fetele astea. Asa simplu si natural aranjate la par si machiate cu bun simt. Love it!!!

Poza asta arata nu numai ca-s superbe fetele cu tinutele lor, ci ca au si atitudine.

Selfie-ul perfect trebuie sa contina neaparat o tenta sexy, un dram de autoironie si muulta atitudine. 😐

Si-am ajuns la baieti care-s mult mai timizi in postarile de pe Insta. I-am gasit pe ei, cei mai cei, de la costumul clasic, bine croit pana la cel mai nonconformist.


Pentru ca eu nu ma pot hotari care aparitie e mai frumoasa, mai interesanta, mai … si mai, va las pe voi sa decideti. Sunt curioasa. Voua care tinuta v-a placut cel mai mult? Cine sunt „Regele” si „Regina” balului?

Start vot in comentarii!!!!! 🙂


Citeste si:


2 Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *