Reset! „Fiecare secundă ne va fi fără preț!”


#staysafe #stayhome #protectyourfamily

Da, așa ca la PC. Când se blochează și nu îl mai putem opera cum trebuie ce facem? Îi dăm RESTART. Ți se pare că în ultimul timp „lumea” a funcționat cum trebuie? Totul a fost în parametri, iar fiecare dintre noi era în armonie cu propriul sine? Nu vorbim de pace cu cei din jur că nu încape în discuție acest aspect.

Am uitat să mai fim oameni.

Nu mai vorbim de mizeria din jurul nostru și din suflet. Răutate, trufie și tot ce e mai rău a ieșit din noi toți. „Am uitat să mai fim oameni”. Am uitat să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară: de la familie, prieteni, la natură. Am uitat să ne apreciem unul pe altul, să simțim efectul unei îmbrățișări sincere, a unui strâns de mână altruist, a unui zâmbet fără gânduri ascunse.

Cum am perceput eu tot ce se întâmplă acum? Nu știu dacă părerea mea e importantă, dar poate gândurile astea ajută pe cineva într-un fel sau altul. Sau măcar mă ajută pe mine să le transpun și privesc pentru a-mi putea autoevalua starea.


Nu știm ce ni se întâmplă. Totul e nou pentru fiecare dintre noi. Necunoscutul ne sperie, ne neliniștește, ne face să nu mai părem atât de stăpâni pe propriile vieți. Dacă în urmă cu câteva săptămâni încă vorbeam de viitor, acum totul este incert.

Trăiește fiecare clipă!

Poate a venit momentul să trăim clipă. Fără clișee. Să învățăm să ne bucurăm de „aici și acum”, așa rău sau bun cum este. Pentru că fiecare eveniment actual ne conturează viitorul și ne transformă în oameni mai puternici și mai înțelepți.

Nu știu cum simțiți voi situația, dar eu chiar cred ca aveam nevoie de o pauză. Cu toții! Suntem obosiți … Ne-am îndepărtat de tot ce contează cu adevărat, iar banii tronează în mintea fiecăruia. Mai mult decât mamă, tată, frate, soț, copii etc.. Banii sunt mai presus decât dragostea.

Haideți să dăm o lecție tuturor și să dăm dovadă de altruism. Măcar în al 12 -lea ceas. E timpul să lăsăm egoismul la o parte. Să renunțăm la ieșiri și la tabieturile noastre. Cât de greu poate să fie să ne bem cafeaua pe canapeaua din living, cu muzica preferată pe fundal? Hai să fim serioși! Să nu ne mai plângem și să ne conformăm.

Suntem reci unul față de altul. Ce poate fi mai greu acum decât să păstrăm distanța? Hai să reflectăm cât de multe s-au schimbat la noi. Până acum stăteam aproape, dar eram cu totul absenți. De cele mai multe ori, pierduți în tehnologie și în griji. Haideți să ne regăsim în brațele celor dragi sau în propriile gânduri.

E timpul regăsirii.

Hai să privim situația pozitiv. Cât de pozitiv putem. Să medităm. Să ne regăsim sufletul. Să-i cunoaștem pe cei dragi. Să învățăm să iubim din nou. Și cel mai important, să descoperim ce efect poate avea puterea colectivă.

E timpul să dăm RESET și să privim înainte cu credință că poate fi mai bine…într-o zi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *