Ajută și tu!!! #staiincasa & #doneaza


Ce se întâmplă acum în lume pare un scenariu rupt dintr-un film urât. Mă trezesc dimineața și, oricât de optimistă ( ma feresc sa folosesc „pozitiv” zilele astea) aș fi, când deschid televizorul sau ma uit pe ziare, realitatea cruntă mă izbește.

Îmi amintesc ca este a nu știu câta săptămână în care #stauincasa, în care nu am ieșit nici măcar să fac cumpăraturi. E greu, nu-i deloc plăcut, dar atunci când mă gândesc că răspândirea acestui virus poate fi încetinită de #staiincasa, parcă simt că pot contribui și eu cu ceva. Încetinită, da, pentru că e utopic să credem că poate fi stopată. Avem nevoie de o încetinire a răspândirii având în vedere ca sistemul nostru medical de abia face față acum, dar când s-or înmulți cazurile? Greu face față și în alte țări, dar la noi …

Și daca tot am amintit de sistemul medical, în lupta cu Covid 19 suntem tare săraci. Medicii sunt descoperiți total, ne primesc speriați și debusolați, cu o cruce făcută înainte. Trebuie să-i ajutăm caci altfel ne vom trezi că rămânem făra ei exact când e mai mare nevoie.


vividneamt.ro

Hai, sa nu mai așteptăm sa tot facă statul ceva pentru noi! Să lăsăm politicul si să punem mână de la mână, să ajutăm noi. Ajutându-i pe alții, ne ajutăm pe noi!!! Virusul poate infecta pe oricine, cu toții avem nevoie de un spital, dotat măcar cu minimul necesar de aparatură și materiale de protecție! Doneaza și tu! Alătură-te comunității Vivid!!!

Ajută și tu!!! #staiincasa & #doneaza

Vlad Gliga, împreună cu o mână de oameni care-și spun Vivid, au adunat lângă ei pe cei cu suflet mare. În lupta asta năprasnică cu virusul, vor sa mai acopere din lipsurile Spitalului Județean de Urgența din Piatra Neamț, dar și să ofere o mână de ajutor acelora care n-au pe nimeni să-i ajute. Cifrele arată cam așa până acum:

Cum putem să mai fim de ajutor pe lângă #staiincasa? Să ne alăturăm campaniei VIVID și să #donam, atât cât poate fiecare, pentru: 👉 achiziționarea de aparatură medicală specifică ( monitoare pentru funcțiile vitale, ventilatoare mecanice, kit-uri de testare), 👉achiziționarea de echipament de protecție (mănuși de unică folosință, măști, ochelari, combinezoane), 👉 achiziționarea de soluții pentru dezinfectat.

Cum poti dona?

👉 Donează 2€ prin SMS la 8837 cu textul NEAMT

👉Doneaza direct in cont: RO86BTRLRONCRT0380807402 , titular: ASOCIATIA COMUNITATEA NOASTRA

👉Doneaza cu cardul, foloseste acest link:

https://secure.mobilpay.ro/buy-product/ee33c1er

👉DACA esti COMPANIE, sună direct la numărul: 0374 040 040.

Ce s-a putut livra până acum:

Ce urmeaza sa achiztioneze din banii care se vor mai strange:

Pe lângă cele de mai sus, oamenii de afaceri, care au răspuns chemării Vivid, au donat fiecare multe altele, necesare în această luptă teribilă cu Covid 19.

Mai jos pun mesajul celor de la Vivid:

„Vivid a fost creat cu scopul de a ajuta, de a iniția, de a recomanda, de a proteja și de a-i susține pe cei care au nevoie, din punct de vedere moral, financiar și material în lupta cu virusul COVID-19!

Este o inițiativă la care au aderat cei care își doresc să ajute și la care poți adera și tu!Fiecare dintre cei implicați o face în mod voluntar, pentru că înțelege #putereacomunității. Toți suntem conștienți de gravitatea și potențialul devastator al virusului și am decis că nu putem rămâne nepăsători!Este momentul să acționăm! Cu pragmatism și responsabilitate, fără a genera panică!În perioada ce va urma atenția noastră se va canaliza pe susținerea cadrelor medicale și a personalului de intervenție din județul Neamt.

✅ Prevenirea răspândirii virusului și implicit a aglomerării spitalului județean, prin campanii de informare a populației județului Neamț cu privire la:👉conduita pe care fiecare dintre noi trebuie să o adopte pentru a fi în siguranță👉riscul la care se expun cei care aleg să nu respecte indicația de a sta în casă👉modul prin care fiecare cetățean ne poate solicita ajutorul pentru achiziționarea și/sau livrarea alimentelor și medicamentelor la domiciliu

❗️❗️❗️ Am lansat o linie de apel (cu tarif normal) la care toți cei care au nevoie de ajutor, pentru achiziționarea de alimente, pot suna: telVIVID – 0374 040 040
👉Pentru detalii despre cum te poți implica, SUNĂ LA – telVIVID – 0374 040 040″ sau pe pagina vividneamt.ro .”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *