Ce este #QuarantinePillowChallenge ?


Cu toată lumea plictisită în timpul acestei carantine, o nouă provocare a apărut pe internet. Se numește: #QuarantinePillowChallenge și a început pe Instagram. Provocarea este destul de interesantă. Practic, oamenii își fac ținute din perne. Da, ai citit bine: din p e r n e.

De câte ori nu am spus, în diminețile în care abia reușim să ne ridicăm din pat, „Îmi doresc să pot lua patul cu mine oriunde merg”. Ei bine, pentru că dorințele devin realitate, iată că a venit și momentul în care ne putem da jos din pat, iar outfitul să fie chiar perna accesorizată cu o curea și o pereche de pantofi. Pentru că de ce nu?! Oricum nu ieșim din casă!

Când a început această provocare?

#QuarantinePillowChallenge a început pe 5 aprilie, pe Instagram prin intermediul a două poze:


Provocarea a fost lansată de către @styledbynelli și @myforteisfashion și așa Instagramul a explodat de astfel de poze. Povestea din spate se bazează pe îndemnul de rămâne acasă în această perioadă și ținuta este intitulată ca fiind outfit-ul perfect pentru a lucra de acasă. Bine, hai să fim serioși. Nu cred că cineva stă mai mult de 10 minute, cât ii ia să facă o poză destul de fashion pentru a o posta, goală învelită cu o pernă și o curea. Oricum, orice lucru e bine – venit atâta timp cât oamenii se simt happy și își umplu timpul.

Ce alte provocări de carantină mai sunt?

Pe măsură ce zilele de autoizolare continuă, nu vă puteți aștepta decât la o creștere a creativității oamenilor – mai ales prin intermediul rețelelor de socializare. Provocările – indiferent pe Instagram, TikTok sau ambele – devin în prezent forme de distracție. De la #DontRushChallenge până la tendințe care conving utilizatorii să-și facă singure breton acasă, nu este de mirare că această provocare a pernei face valuri acum.

Dacă încă nu ai prieteni pe Instagram care s-au pozat în ipostaza asta, sigur vei avea. :))) La un simplu search, am descoperit că acest haștag are 492 de postări până acum.

#pillowchalenge#pillowdress#quarentena#pillowchallenge
În schimb, #pillowdress are un număr de 14,555 de postări cu acest haștag.Și ultimul haștag pentru acest curent, dar nu cel din urmă este #quarantinepillowchalenge cu 38,897 de postări.

Tu ce părere ai de acest provocări din online din ultima vreme? Ai accepta#pillowchalenge just for fun?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *