Anca Țurcașiu, de nerecunoscut în pozele de pe Instagram


Lista vedetelor, trecute de 50 ani, care suferă transformări importante, în ceea ce privește estetica feței, se mărește pe zi ce trece. Mai întâi Loredana Groza, apoi Anca Țurcașiu a trecut în atenția presei pentru schimbarea de look care naște controverse.

De ceva timp, Loredana Groza este în atenția tuturor în ceea ce privește noul său look, vizibil întinerit peste noapte. Răspunsul său legat de operațiile estetice, pe care se presupune că le-ar fi făcut, a stârnit multe controverse și glume nenumărate la adresa artistei.

”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.


Pe un alt cont de Instagram, Anca Turcașiu, în vârstă de 51 de ani, arată senzațional din cap până în picioare, dar este acuzată de către urmăritorii ei că a devenit de nerecunoscut la față. Răspunsul ei a fost că nu a recurs la niciun fel de operație estetică.

„Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr.

Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui”, a declarat Anca Țurcașiu,  pentru clickpentrufemei.ro.

Nu au apelat la operațiile estetice, dar se pare că au descoperit fântâna cu apă vie, a tinereții fără bătrânețe. Suntem curioși ce alte vedete vor mai bea din această fântână făcătoare de minuni!?!?


Citește și:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *