Seara fetelor la Sofiaman


Imi era dor de un eveniment la care sa ma simt asa … ca intre fete, unde sa povestim despre skincare, make-up si haine, unde sa bem un ceai sau un rose.
Uite ca s-a intamplat aseara la magazinul Sofiaman din Piatra-Neamt. Un eveniment privat, glam, plin de viata, de unde nu ne mai dadeam duse.

Seara fetelor la Sofiaman

Georgiana Obreja a fost gazda evenimentului. Ea este reprezentantul de la marketing al minunatei echipe Sofiaman. Alaturi de cele doua doamne din magazin, Dana si Alina, s-au organizat foarte bine ca sa ne primeasca.

Seara fetelor la Sofiaman
Lavinia Drelciuc, Georgiana Obreja, Roxana Pricop

Georgiana ne-a prezentat povestea brandului si cateva detalii despre importanta pe care o acorda calitatii materialelor din care sunt facute pijamalele si hainele de casa. A tinut sa ne dezvaluie ca in magazinele Sofiaman se vor regasi si produse de skincare cu ingrediente atent alese, prietenoase cu pielea pe care le putem integra cu usurinta in rutina zilnica. Aceste produse se gasesc acum pe bloom85.ro.


bloom85.ro

Lavinia Drelciuc, make-up artist, beauty, lifestyle si fashion content creator, s-a alaturat evenimentului si a povestit cu invitatele despre cat de importanta este rutina zilnica de skincare, despre importanta folosirii unor produse de calitate, despre cum se realizeaza un machiaj lejer de zi, de stat pe acasa.

Eu am povestit cu fetele mai mult despre pijamale si hainele de casa. Cand am aflat prima data de modal, tencel si lyocel am crezut ca-s alte denumiri pentru poliester. Afland ca acestea sunt fibre naturale de lemn, am simtit nevoia sa spun si altora.

Seara fetelor la Sofiaman

Nu va imaginati ce surpinse au fost fetele cand au pus mana pe materiale. Foarte moi, fine, pufoase si atat de naturale, de prietenoase cu pielea.

Desi Sofiaman au magazin online, trebuie sa intri macar o data intr-un magazin fizic, sa simti textura materialului, sa vezi culorile, printurile, sa simti vibe-ul locului si al brandului, sa vezi exact ce cumperi.

Ce am facut timp de aproape 2 ore la eveniment?

Ne-am pupat, ne-am imbratisat, ca acum avem voie ?, am baut un ceai, am savurat un rose, ne-am pozat mult, ne-am filmat, am ras, am povestit despre toate, dar mai ales despre somn si pijamale. Ne-am machiat, ne-am demachiat, ne-am parfumat, am probat pijamalele tentante de pe umerasele din magazin. Si nu in ultimul rand, foarte important pentru ridicarea nivelului de endorfine, am mancat prajiturele, dar nu multe ca … era seara ?.

La final am plecat cu cate un goodie bag in care s-au regasit cateva dintre produsele de skincare de pe bloom85.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *