Treisprezece, cu Orlando Nistor


foto: facebook.com
foto: facebook.com

Orlando Nistor este cel care a reușit să se impună pe piața nemțeană prin crearea brandului 6AM Look. Acest business vine cu o gamă variată de produse de vestimentație masculină, dar ceea ce face diferența este modul în care comunică atât cu angajații cât și cu clienții săi. Orlando este un tânăr ambițios, atrăgător, deja luat 🙂 , cu o afacere care pare să crească de la o zi, la alta. Ne-a stârnit curiozitatea să-l cunoaștem mai îndeaproape așa că l-am supus testului Treisprezece.

Care este ritualul tău de dimineață?

Ai început cu întrebarea mea preferată. Îmi place să mă trezesc dimineața. De aici și 6AM Look. Mă dezmeticesc cu un pahar de apă calduță, cu lămâie, pe stomacul gol.  Am un ritual de recunoștință, mulțumesc pentru lucrurile din viața mea, uneori în scris, alteori verbal. De multe ori, micul dejun îl constiuie un shake. Aleg să fac sport în fiecare dimineață. Alternez între cardio, forță sau doar stretching. Obișnuiesc să mai petrec 5 minute cu câinele meu. Cafeaua îmi place să o beau în oraș, fără să mă „lungesc”la vorbă 🙂 , ristretto de preferință.


Ce parfum folosești?

Acqua di Gio, în timpul zilei, îmi oferă o senzație de libertate și prospețime, iar pentru seară Dior Homme îmi inspiră mister și putere.

foto: flickr.com
foto: flickr.com

Mașina de vis ar fi?

Mașina timpului 🙂 . Îmi surâde ideea să fac vizite în diferite epoci și în timpul unor personaje precum Buddha, Iisus sau Hitler (cu mintea de acum 🙂 ).

Care este răsfățul tău preferat?

Masajul mă tonifiază și îmi dă senzația de nou-născut.

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

În junglă. Îmi plac foarte mult necunoscutul, aventura și situațiile periculoase.

Ce mâncare preferată ai?

Pastele cu sos alb.

Cum te relaxezi?

Prin somn obțin cea mai mare relaxare posibilă… la duș, la masaj, urcări pe munte și în timpul plimbărilor în natură.

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Shogun m-a impresionat pentru puterea de adaptare a personajului, iar Învingătorul este întotdeauna singur a lui Coelho pentru descrierea atât de bună a realității plina de măști în care, din pacate, trăim.

Dar film?

Mi-a plăcut The Pursuit of Happiness pentru ambiția nemărginită și puterea de dăruire, duse la cote înalte. Avatar și Matrix pentru că te provoacă la fitness mental.

Ce muzică asculți?

Ascult Deep House Vocal Chillout. Îmi place și mă binedispune.

Osho - detaliu din lucrarea pictorului Ciprian Istrate, The Messiah (foto: facebook.com)
Osho – detaliu din lucrarea pictorului Ciprian Istrate, The Messiah (foto: facebook.com)

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

Eva, fetița mea, m-a învățat cum să trăiesc în inimă. Osho m-a influențat foarte tare la nivel de spiritualitate, iar Marius Simion la nivel de sistem de gândire…

Proiectul de care ești mândru?

6AM Look pentru că fac cu lejeritate ceea ce îmi place și în același timp sunt un vehicul pentru oamenii din echipa mea, pentru ca ei să își atingă obiectivele. Am clienții care mă încarcă cu energie când sunt mulțumiți de felul în care îi îmbrac. Rezultatele se văd bineințeles și în contul bancar.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Care sunt visele tale?

Să am parte de cât mai multe experiențe și să las o lume mai bună. Să cunosc cât mai mulți oameni noi, culturi și locuri încântătoare, mai ales arătate de natură. Oamenii din echipa mea să aibă prilejul să nu trăiască ca niște angajați clasici, frustrați și limitați. Să mănânce la restaurant când vor, să-și cumpere o mașina frumoasă, o casa confortabilă, să meargă în concedii scumpe și să nu lucreze într-un mediu stresant. Cineva spunea că-i un vis 🙂 .  Acesta deja se întamplă și mai mult decât atât, din vise s-a creat lumea 🙂 . Ei știu și ce-au de făcut pentru asta. Un singur lucru. Clientul să plece extra-mulțumit din relația cu noi.

Citește și: 

Treisprezece, cu Barbara Langellotti


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *