Barbara Langellotti la Glamour Street Fashion Show


Glamour Street Fashion Show este un eveniment anual, jumătate concurs – jumătate show de modă, organizat de revista Glamour. Participantele trebuie să se încadreze într-un stil ce poate fi purtat pe stradă (sună cam ciudat traducerea în română, știu 🙂 ), care în fiecare an include anumite trenduri în vogă în perioada respectivă.

Am urmărit pe internet acest show știind că participă Barbara Langellotti. I-am ținut pumnii și am susținut-o votând-o. Am fost curioasă să văd ținutele altor concurente, dar mai ales ale câștigătoarelor. Au fost câteva chiar interesante însă au fost și alegeri care nu mi s-au părut tocmai wow.

Și ca să putem afla mai multe din culisele evenimentului, am rugat-o pe Barbara să ne spună cum a fost.


foto: facebook.com
foto: facebook.com

Tocmai ai participat la Glamour Street Fashion Show 2016  în echipa bloggerului Alina Ceușan. Care sunt impresiile post-event?

Este un eveniment foarte bine organizat unde nu pierzi nimic, din contră, doar câștigi. E o experiență constructivă, faci cunostință cu oameni frumoși, te reîntâlnești cu prieteni vechi … nu ai cum să pierzi la asemenea eveniment. Ce-i drept, mă așteptam să câștige altă ținută locul 1 …  🙂

Barbara Langellotti- tinuta din concurs; foto: glamour.ro
Barbara Langellotti- tinuta din concurs;
foto: glamour.ro

Cum ți-ai ales ținuta. Ce te-a determinat să alegi elementele respective?

Când se face înscrierea în concurs cei de la Glamour îți propun câteva stiluri vestimentare pe care le alegi în funcție de ce te reprezintă sau ce îți place să porți în momentul respectiv. Eu mi-am ales trendul „luciri metalice”. Nu ai cum să treci neobservată dacă porți ceva metalizat.

Fusta, topul, geaca, sandalele și accesoriul de la gât sunt de la Zara, geanta Chanel.

Ești la a doua participare. Este greu să intri în acest show? Spun show și nu concurs pentru că am impresia că este mai important să ajungi acolo decât să câștigi.

Nu este greu din punctul meu de vedere. Contează cum te îmbraci ca să poți fi aleasă de o fashion blogger. La acest concurs se înscriu multe fete, dar se selectează doar 10 care au scos cel mai bine în evidență trendul ales.

Ioana Claudia Marin - câștigătoarea premiului I foto: glamour.ro
Ioana Claudia Marin – câștigătoarea premiului I
foto: glamour.ro

Premiul întâi mi s-a părut că are o ținută corectă dar nu tocmai impresionantă. Am tot văzut acestă combinație de elemente atât pe stradă cât și în reviste.

Da, multă lume a spus asta … Nu zic că e o ținută greșită, dar nu cred că era potrivită pentru câștigarea premiului 1 în acest concurs. Au fost multe fete care au avut o tinută mult mai interesantă, dar se pare ca publicul a rezonat mai bine cu ea. Nu știu jurații cum de au rezonat la fel de bine cu alegerea ei …

Bulac Alexandra - câștigătoarea premiului al II-lea foto: glamour.ro
Bulac Alexandra – câștigătoarea premiului al II-lea
foto: glamour.ro

Cum sunt desemnate câștigătoarele? Au câștigat meritat sau e o decizie subiectivă?

Eu sper că e pe merit și nu pe altceva … Teoretic se ține cont de votul publicului – 50%  și votul juraților – 50%; practic, nu am de unde să știu. 🙂

Andreea Bîrsan - câștigătoarea premiului al III-lea foto: glamour.ro
Andreea Bîrsan – câștigătoarea premiului al III-lea
foto: glamour.ro

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Distracția împreună cu Alina Ceușan. Ne știm de ceva timp, dar abia acum am reușit să ne cunoaștem și mai bine. Pe lângă asta, mi-a plăcut faptul că m-am simțit din nou parcă în centrul atenției. Îmi era dor de o defilare.

Ce nu ți-a plăcut?

Nu prea mi-a plăcut ținuta aleasă câștigătoare. În rest totul a fost ok.

 

foto: facebook.com
Barbara Langellotti și Alina Ceușan; foto: facebook.com

Spune-mi 3 persoane pe care îți place să le întâlnești la Glamour Street Fashion Show 2016.

De fiecare dată când merg la genul ăsta de evenimente îmi face plăcere când mă reîntâlnesc cu persoane dragi mie, de exemplu: Alina Ceușan, Laura Giurcanu, Ana Morodan, … sunt multe. Iar acum sunt și mai multe după a doua participare.

Citește și: 

Intimități cu stil, acasă la Barbara Langellotti


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *