Invitație la Glam-O-Ween!


foto: facebook.com
foto: facebook.com

Am mai participat în anii trecuți la petreceri Halloween și mi-a plăcut. Ne-am costumat, ne-am machiat, am dansat și ne-am distrat pe cinste. N-am fost niciodată însă la un Glam-O-Ween. Așa ceva se întâmplă vineri, 28 octombrie, la The Library Bar.

Și ca să îndepărtez orice nelămurire despre ce poate să însemne ruda Halloween-ului, și anume Glam-O-Ween-ul, intru în detalii. 🙂

Este o petrecere glamour care ne provoacă la apariții spectaculoase. Tot ce ține de strălucire, eleganță, fascinația culorilor, tonuri puternice, sclipici și seducție este binevenit. Stilul glamour este un stil fermecător, combinație echilibrată în simplitate și eleganță, cu accesorii feminine delicate, cu un croi care să evidențieze forma trupului, țintută pe care orice femeie dorește să o poarte măcar o dată în viață.


Organizatorii evenimentului ne îndeamnă, pentru a alege mai ușor o ținută potrivită acestui eveniment, să adoptăm următorul dress code: Wear your glamorous personality! Traducând, înseamnă să purtăm ceea ce ne reprezintă, ce ne diferențiază față de alții atunci când vrem să ne expunem farmecul personal. Sunt permise și chiar indicate ținutele extravagante, sexy, geek, bizare doar dacă ne și simțim bine în ele.

Și ca distracția să fie garantată, avem parte de karaoke, tequila și licori magice cu buruieni rare.

Atelier47.ro va fi prezent și va fi cu ochii pe invitați. Cele mai cool și mai îndrăznețe ținute vor fi pozate de Cipanu și vor apărea într-un articol dedicat Glam-O-Ween-ului. Pe surse, am aflat că organizatorii vor da premii pentru cei mai ”glam-o-ween” petrecăreți. 🙂

Pentru mai multe informații intrați aici .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *