Dr. Dragoș Ovidiu Argeșanu la Piatra Neamț


foto: facebook.com
foto: facebook.com

Vineri și sâmbătă (7 și 8 octombrie) vine, la Piatra Neamț, Maestrul Dr. Dragoș Ovidiu Argeșanu. Organizatorii evenimentului sunt: Manuela Papalicef și Mihaela Zănescu.

În cele două zile maestrul oferă  consultații și terapii, inițieri reiki, karuna, dar va ține și o conferință tematică.

Vineri la ora 19:00 va avea loc, la Central Plaza Hotel, Conferința Tematică. Tema a fost aleasă la sugestia celor care participă. Dr. Dragoș Ovidiu Argeșanu va vorbi despre: Evoluția Spirituală și Influența în viața de familie și socială. Manipulare, Stringuri, Protecție și despre Importanța și semnificația inițierilor.


A doua zi, sâmbătă, între 10:00 – 13:00, vor avea loc Inițieri și un Seminar de Terapii Individuale.

Mai multe informații despre costuri și participare aflați aici.

”M-am născut pe data de 8 dec 1968 în Belgrad – Serbia. Tatăl meu era diplomat și fusese detașat cu familia la ambasada română din orașul meu natal. Mama a fost economist, iar tatăl spion, așa că am moștenit dorința de a afla de la unul și înclinația spre științele exacte de la celălalt. Nu am avut tangențe în copilărie cu biserica, nici cu paranormalul.

Primii ani de liceu i-am făcut la Liceul de matematică și fizică nr.4 de pe platforma de fizică atomică de la Măgurele. Ultimii la Liceul Matei Basarab din București, tot secția de matematică fizică.

Am intrat la facultatea de construcții din Timișoara unde am făcut primii doi ani.

În studenție am continuat calea artelor marțiale. La început judoul, apoi karate shotokan, jet kune do, wu shu, box.

Am început să studiez Biblia, multumită unui pastor penticostal, și am mers împreună cu alți studenți creștini la adunările baptiste sau adventiste.

Am decoperit medicina în 1989 când am avut ocazia să paticip la cursurile Facultății de Medicină din Timișoara. Am renunțat la construcții și am început Facultatea de Medicină Athenaeum din București. Studiile medicale le-am terminat la Facultatea de Medicină Vasile Goldiș din Arad.

În timpul perioadei de student medicinist, din București, împreună cu un grup de studenți din asociația studenților creștini din Timișoara, am ajuns la părintele Argatu de la mănăstirea Cernica. Era recunoscut ca exorcist. Mărturisesc că nu văzusem niciodată o exorcizare, nici macar în filme la acea dată, așa că am crezut, sincer, că este un teatru ieftin. Experiențele trăite în acea perioadă se regăsesc în romanul Devenirea apărut în anul 2000.

Timp de 5 ani am mers regulat în preajma părintelui Argatu până am înțeles ce se întamplă și mi-am luat cunoștințele necesare exorcizărilor.

După facultate am făcut psihoterapie-psihanaliză ca să înteleg punctul de vedere al medicinii alopate asupra bolii psihice. Apoi am descoperit diferite forme de terapie și căi spirituale, cum ar fi Reiki, Karuna Reiki, și alte sisteme. Am urmat cursuri de radiestezie, de chi kung pentru a-mi îmbunătăți percepția despre lume și viață.” Dr. Dragoș Ovidiu Argeșanu

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *