Treisprezece, cu Cătălin Roca


Cătălin Roca este șarmantul Director General Adjunct al Central Plaza Hotel. Foarte serios și determinat în ceea ce face, a reușit să se impună pe piața turismului nemțean printr-o politică coerentă, freș și modernă care se reflectă atât în serviciile oferite cât și în feedback-ul clienților. Mi-am dorit să îl cunoaștem pe Cătălin dincolo de omul de afaceri. Realizările, rezultatele lui le putem vedea cu toții. Ceea ce nu știm este ceea ce îl face să fie un lider de succes, lucruri mărunte din viața lui, dar care îl formează ca om.

201610192245_img_2173_fotografie_cipanu-ro
foto: cipanu.ro

Care este ritualul tău de dimineață?

Dimineața mea începe la 6 – 6:30 pentru că simt că în felul ăsta pot avea cel mai bun randament. Îmi pregătesc un „energizant” cu pulbere de orz verde și spirulină și îmi fac planul pentru ziua ce urmează.


Ce parfum folosești?

În funcție de starea de spirit alternez parfumurile. Preferatele mele sunt Dior Homme pentru zi și Armani Prive sau YSL Body Kouros pentru seară, în funcție de ocazie.

Mașina de vis ar fi?

O mașină care să nu genereze costuri 🙂 . Sunt foarte mulțumit de mașina pe care o dețin în prezent. Nu-mi concentrez prea multă energie în domeniul ăsta. Contează pentru mine confortul și calitatea materialelor folosite …

Care este răsfățul tău preferat?

Îmi place să fiu răsfățat și să răsfaț la rândul meu. Desigur că o vizită la SPA, un masaj de relaxare sau un antrenament intens ar fi primele opțiuni.

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

Sunt multe locuri în care nu am ajuns și care mi se par interesante. Îmi place să călătoresc și să descopăr locuri noi. Contează mai mult persoanele pe care le am lângă mine decât locația.

Ce mâncare preferată ai?

Îmi plac salatele și, în general, alimentele care îmi dau energie. Încerc să mă feresc de mâncăruri „grele” și carne roșie. Totuși, un exces ocazional este bine venit … Să nu uităm că suntem ceea ce mâncăm. 🙂

Cum te relaxezi?

Îmi place să citesc sau să mă plimb în natură. Desigur că o conversație interesantă, însoțită de un vin bun, este un mod excelent de a te relaxa.

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Puterea Prezentului de Eckhart Tolle. Mesajul transmis este foarte puternic și călătoria spirituală la care te îmbarci citind această carte te duce la o concluzie uimitoare: poți fi stăpânul vieții tale atât timp cât te concentrezi pe momentul prezent.

foto: imdb.com
foto: imdb.com

Dar film?

Îmi plac foarte mult filmele care să îți stimuleze atât mintea cât și inima. Filme care mi-au atins sufletul sunt: Gladiator, Great Expectations – cel în care joacă Ethan Hawke – sau La vita e bella.

Ce muzică asculți?

Îmi place muzica bună, indiferent de gen, muzica menită să „stârnească” ceva în interior, fie că e vorba de energie, nostalgie sau alte sentimente puternice.

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

Îmi place să „culeg” câte ceva de la toate persoanele pe care le întâlnesc. Au fost și sunt persoane care, odată intrate, îți marchează viața iremediabil și continuă să o facă chiar și după ce nu mai sunt lângă tine. Poate doar în suflet. Am învățat și învăț multe de la tatăl meu și, de aproape 4 ani, fiul meu Albert îmi arată că timpul petrecut împreună și implicarea sunt cele mai importante dovezi de dragoste.

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Proiectul de care ești mândru?

Desigur „Central Plaza”. Atunci când faci ce-ți place, dar mai ales îți place ce faci, rezultatele nu întârzie și sentimente de fericire sau împlinire profesională apar și ele. Îmi place dinamica acestui domeniu și faptul că întâlnesc oameni foarte diferiți la care, de cele mai multe ori, găsesc ceva de învățat. De câteva luni am intrat într-un nou proiect care îmi generează, pe lângă dureri de cap, satisfacție deoarece simt că, împreună cu ceilalți membri fondatori, redăm comunității șansa de a vedea și practica sport de performanță la Piatra Neamț. Este vorba de echipa de fotbal „CSM Ceahlăul Piatra Neamț”. Tot din dorința de a face o comunitate locală puternică m-am alăturat unui nou proiect care va fi făcut public la momentul potrivit.

Care sunt visurile tale?

Îmi place mult să visez. Câteodată o fac cu ochii deschiși 🙂 . Îmi doresc să fac o diferență acolo unde mă implic. Cred că, în funcție de câtă energie ești dispus să aloci unui vis, acesta poate deveni realitate…

Citește și:

Treisprezece, cu Roxana Roca


5 Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *