Câteva semne care îți dovedesc că este mai bine să rămâneți amici și nu iubiți


O relație perfectă de cuplu presupune mai mult decât o prietenie între doi oameni. Comunicarea este esențială pentru ca o relație să funcționeze, dar nu este suficientă. Așadar trebuie să te gândești de două ori dacă relația ta cu cel mai bun prieten trebuie să se limiteze doar la amiciție sau poate merge mai departe.

Află dacă și relația ta ar trebui să se rezume la prietenie și niciodată la iubire. Sunt câteva semne de care este bine să ții cont.

Te simți atrasă de alți bărbați


Chiar și într-o relație foarte strânsă de cuplu se poate întâmpla uneori ca una dintre părți să fie atrasă de persoane de sex opus. Dacă constați însă că acest lucru se întâmplă frecvent, ar fi indicat să rămâneți doar prieteni.

Vă place să fiți “prieteni cu beneficii”

Vă place să vă petreceți timpul împreună doar pentru a vă simți bine. Restul timpului preferați să îl petreceți separat și să comunicați cât mai puțin. Este încă o dovadă că trebuie să rămâneți doar la acest stadiu.

Nu aveți îndeletniciri și obiective comune

Într-o relație de cuplu este foarte bine ca cei doi parteneri să poată avea pasiuni comune, țeluri, obiective pe care să le poată face împreună. Este bine să aibă și separat atâta timp cât nu-l afectează pe celălalt. Însă când obiectivele sunt total diferite, apar divergențele de opinie, neînțelegerile și certurile. Nu e tocmai plăcut pentru liniștea relației.

Te simți independentă, nu ai nevoie de sfaturile sau aprobarea celuilalt

Partenerii simt nevoia permanent să discute, să se consulte în anumite privințe. Deciziile care privesc viața de cuplu se iau împreună pentru a ține cont și de părerile și nevoile celuilalt. Dacă nu simți că trebuie să faci aceste lucruri înseamnă că poți renunța la ideea de a fi împreună.

Lipsește respectul

Respectul este foarte important într-o relație, iar lipsa lui poate da naștere unor complexe și a unor frustrări care vor afecta viața de cuplu.

Nu aveți aceleași planuri de viitor

Dacă el vrea o casă la țară și tu nu te vezi decât în apartamentul din centrul orașului, aveți o problemă. Nu cred că relația voastră va rezista foarte mult locuind separat sau forțându-l pe celalalt să se conformeze dorințelor tale.

Nu crezi din tot sufletul că el este: ”the one and only”

Toată lumea din jur îți spune cât e de frumos, cât e de bun, de deștept bărbatul de lângă tine. Și tu consideri că au dreptate doar că … lipsește acea pasiune nebună care te face să te gândești zi și noapte doar la el. Semnele de îndoială ar trebui să te determine să te gândești serios la ce vrei: un bărbat pe care să îl placă mama sau unul pe care să-l iubești tu?

Citește și:

Cea mai frumoasă, cea mai sexy și cea mai puternică zodie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *