Balul de Caritate Marile Speranțe, la ediția a V-a


În luna decembrie am participat la un eveniment pe care trebuie să îl aduc în atenția cititorilor atelier47.ro. Este vorba despre cea de-a V-a ediție a  Balului de Caritate Marile Speranțe, organizat de Clubul Rotaract Piatra NeamțUn eveniment elegant, foarte bine organizat care a unit multă lume pentru a reuși să îndeplinească visurile unor copii.

Scopul balului de caritate a fost de a promova sportul de performanţă în rândul copiilor cu dizabilităţi. Tinerii rotaractieni au strâns fonduri pentru dotarea sălii de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Alexandru Roșca” Piatra Neamț cu echipamente sportive și accesorii necesare desfășurării orelor de sport și antrenamentelor în condiții optime și de siguranță.

Balul de Caritate Marile Speranțe Ediția a V-a, organizat de clubul Rotaract Piatra Neamț s-a bucurat de un real succes. Evenimentul și-a atins obiectivul privind strângerea de fonduri și mai departe dotarea sălii de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Alexandru Roșca” Piatra Neamț cu echipamente sportive.


Seara balului a fost cu adevărat magică în consonanță cu atmosfera sărbătorilor și a Crăciunului, întrucât intervențiile copiilor au fost pe de o parte emoționante, iar pe cealaltă parte pline de zâmbete și voie bună. Copiii Centrului Alexandru Roșca ne-au încântat cu momente artisitice cum ar fi un spectacol de majorete, o piesă de teatru și un concert de colinde.

De asemenea, evenimentul s-a bucurat de participarea unor oameni generoși, care au avut posibilitatea de a licita pentru diversele obiecte, printre care s-au numărat opere de artă, piese de vestimație, bijuterii dar și articole sportive, toate acestea pe un decor muzical asigurat de Trupa de Weekend.

Orgnizarea și succesul balului nu ar fi fost posibile fără intervenția sponsorilor și munca echipei din spatele brandului local Rotaract Piatra Neamț. Toate activitățile au fost animate de dorința noastră de a-i ajuta pe acești minunați copii, deoarece elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alexandru Rosca sunt excepţionali! Ei sunt talentați și pasionați, ambiţioşi şi luptători, înzestrați cu aptitudini remarcabile și curaj. Spre deosebire de elevii altor instituții de învățământ, ei sunt speciali! Deficienţele cu care se luptă zi de zi nu i-au împiedicat să fie învingători.

Sumele de bani strânse vor fi utlizate pentru dotarea cu echipamente sportive și accesorii necesare desfășurarii antrenamentelor și orelor de sport în condiții optime și de siguranță.

Într-o strânsă colaborare cu profesorii de sport din cadrul centrului am efectuat un necesar al echipamentelor de care au nevoie și actualmente identificăm cele mai bune soluții pentru achiziționarea acestora.

Copiii cu dizabilități vor face sport de performanță datorită vouă!” ne-a comunicat Tudor Alexandru, președintele Rotaract Piatra Neamț.

Tudor Alexandru , președinte le Clubului Rotaract Piatra Neamț, foto: Ciprian Iorgu
Tudor Alexandru , președintele Clubului Rotaract Piatra Neamț, foto: Ciprian Iorgu

Și cum v-am obișnuit deja, voi recurge la o descrie foto a balului, putând să vă faceți o idee despre cine a fost și ce s-a întâmplat pe acolo.

foto: Vlad Luncanu
foto: Vlad Luncanu

Deși nu sunt un fan al politicienilor amintesc de Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, pentru că a fost unul dintre cei mai importanți donatori de la Balul de Caritate, a achiziționat cele mai multe obiecte din licitație. Trebuie să precizez că nu este la prima participare la un asemenea eveniment, ci este un obișnuit al balurilor de caritate. Cred că mi-ar plăcea să văd și alți politicieni la fel de implicați în astfel de activități pentru că la adunat voturi toți se îngrămădesc.

Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț, foto: Ciprian Iorgu
Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț, Vasile Bălan, jucător de rugby,  foto: Ciprian Iorgu
Barbara Langellotti, foto: Ciprian Iorgu
Barbara Langellotti, foto: Ciprian Iorgu
Daniela Maria, membru Rotaract, Bogdan Matei, actor, foto: Vlad Luncanu
Daniela Maria, membru Rotaract, Bogdan Matei, actor, foto: Vlad Luncanu
Ciprian Istrate, pictor, Petrică Diaconu, pictor, foto: Vlad Luncanu
Ciprian Istrate, pictor, Petrică Diaconu, pictor, foto: Vlad Luncanu
Anca și Andrei Ceobanu, Illusio și Junior Production, foto: Vlad Luncanu
Anca și Andrei Ceobanu, Illusio și Junior Production, foto: Vlad Luncanu
Andrei Nica, avocat, foto: Vlad Luncanu
Andrei Nica, avocat, foto: Vlad Luncanu
Silviu Corfa, antreprenor, foto: Ciprian Iorgu
Silviu Corfa, antreprenor, foto: Ciprian Iorgu
Andreea Florea, om de televiziune, Victor Marghidan, consilier local în Consiliul Local Piatra Neamț, foto: Ciprian Iorgu
Andreea Florea, om de televiziune, Victor Marghidan, consilier local în Consiliul Local Piatra Neamț, foto: Ciprian Iorgu
Mădălina Roca, Le Blanc Events, foto: Ciprian Iorgu
Mădălina Roca, Le Blanc Events, foto: Ciprian Iorgu

Pentru mai multe poze de la balul de caritate intrați aici.

Fondurilor strânse din invitațiile la bal și licitație li s-au alăturat cele din proiectul #cutiuța. Vedeți aici ce amploare a avut acest proiect și ce vedete au cumpărat #cutiuța.

Felicit inițiativa și energia tinerilor de la Rotaract Piatra Neamț care au drept scop ajutorul comunității din care fac parte. Atelier47.ro va fi alături de ei în toate proiectele pe care le întreprind!

Citește și: 

#cutiuța face furori printre vedetele de la noi


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *