Cum te seduce o femeie?

Mi s-a întâmplat de mai multe ori să discut cu câte un bărbat care să îmi spună că îi place o anumită femeie, dar că nu știe cum și când să se apropie de ea. Majoritatea spuneau că, dacă ar ști ce crede ea despre el, ar fi mai ușor, ar avea mai mult curaj să o abordeze.

După studii îndelungate s-au descoperit totuși câteva soluții de a intra în mintea întortocheată a femeilor, fără a fi nevoie să porți vreo conversație. Tot ce trebuie să faci este să-i urmărești comportamentul, mimica, gesturile, cu alte cuvinte limbajul corpului.

Dacă aveți curiozitatea să puneți în practică aceste câteva cunoștințe veți fi uimiți să vedeți cât sunt de adevărate.

Spre deosebire de bărbați, femeile apelează la un întreg arsenal de gesturi de seducție. Ele exprimă ceea ce gândesc cu fiecare parte a corpului lor.

Gesturi de împăunare

La fel ca și în cazul bărbaților, femeile fac cam aceleași gesturi de împăunare atunci când zăresc pe cineva care le place. Își ating părul, își aranjează fusta, își pun una sau ambele mâini în șold, se întorc spre bărbat cu laba piciorului sau cu întregul lor corp, își prelungesc privirea intimă și stabilesc contacte din ochi tot mai intense. Se folosesc și de gestul introducerii degetului mare în cordon, care, deși are un caracter masculin, agresiv, utilizat de femei devine mai subtil: se expune doar un singur deget mare ținut în cordon sau ieșit în afară din geantă sau buzunar.

Aruncarea capului pe spate

Scuturând capul, femeia își aruncă părul peste unul din umeri sau pe spate. Chiar și femeile cu părul scurt pot utiliza acest gest.

Expunerea încheieturii mâinii

Femeia interesată își dezvăluie încet pielea încheieturii în fața potențialului partener. Zona încheieturii mâinii este considerată una dintre cele mai erotice părți ale trupului. În timpul unei discuții ea își dezvăluie și palma în fața bărbatului. Aceste gesturi sunt mai ușor de făcut de către fumătoare. Observăm deseori că gesturile aruncării capului pe spate și cel a expunerii încheieturii mâinii sunt frecvent folosite de bărbații homosexuali, care se străduiesc să fie cât mai feminini.

Îndepărtarea picioarelor

Picioarele femeii se îndepărtează mai mult decât atunci când bărbatul nu apăruse în preajma ei. Gestul e folosit atât stând în picioare, cât și în poziție de ședere, în contrast cu gestul picioarelor întotdeauna strâns încrucișate ale femeii defensive din punct de vedere sexual.

Cu toate acestea femeile preferă încrucișarea picioarelor, în semn de protejare a zonei intime delicate. Ele folosesc trei poziții de bază pentru exprimarea cochetăriei lor.

Etalarea genunchilor – unul dintre picioare este băgat sub celălalt și îndreptat în direcția persoanei considerate interesante.

Jocul cu pantofii – arată o atitudine relaxată. Repetarea băgării și scoaterii piciorului în și din pantof creează un efect falic și tulbură puternic pe unii bărbați.

Așezarea strânsă a picioarelor unul peste celălalt – este considerat de bărbați ca fiind cel mai atrăgător mod de a ședea al femeilor. Este un gest pe care femeile îl folosesc în mod conștient pentru a atrage atenția. Lipirea strânsă a picioarelor creează impresia unei înalte tensiuni musculare, care, după cum am mai menționat este o condiție a pregătirii trupului atunci când omul este gata pentru activitatea sexuală.

Printre celelalte semnale utilizate de femei sunt și încrucișarea și desfacerea lentă a picioarelor în fața bărbatului și mângâierea fină a coapselor, exprimând prin acest gest dorința de a fi atinsă. Aceste mișcări sunt adesea însoțite de cuvinte rostite în surdină.

Legănarea șoldurilor

Legănarea șoldurilor în timpul mersului este menită să accentueze regiunea bazinului.

Privire laterală

Femeia privește bărbatul cu coada ochiului până ce acesta sesizează privirea ei, după care ea își întoarce rapid ochii în altă parte. Gestul stârnește senzația de a fi pândit și de a pândi și are efect imediat asupra majorității bărbaților normali.

Gura întredeschisă, buzele umezite

Acest gest este un automimetism și dorește să simbolizeze regiunea intima a femeii. Umezirea se face cu salivă sau cu  gloss, creând aparența invitației sexuale din partea femeii. Acest gest îl putem observa și în pozele din multe reviste de fashion având ca scop prezentarea unei femei seducătoare, senzuale.

Rujul de buze

Când o femeie este excitată sexual, buzele, sânii și organul genital se umplu de sânge și devin mai umflate și mai roșii. Utilizarea rujului este o metodă multimilenară și este menită să imite efectele excitației sexuale.

Mângâierea obiectelor cilindrice

Mângâierea țigării, a piciorului unui pahar cu vin, a unui deget sau a oricărui alt obiect lung este o manifestare inconștientă a ceea ce se petrece în mintea femeii.

Unele dintre aceste gesturi pot fi făcute în fracțiune de secundă. De aceea este foarte important să studiați cu atenție și să urmăriți să bifați cât mai multe dintre acestea pentru a fi siguri că femeia din fața voastră vă place.

Îmi doresc ca aceste informații să vă ajute și să aveți succes la următoarea ieșire în oraș!

Citiți și articolul:

Cum ne dăm seama dacă un bărbat ne place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *