Jurnalul Roxanei – De ce înșeală femeile?


foto: facebook.com
foto: facebook.com

de Roxana Roșescu

 

 

Femeia înșeală din diferite motive. Poate nu se simte iubită, poate are alte nevoi emoționale, pentru că pur și simplu așa vrea sau poate pentru că și ea este înșelată la rândul sau. Pentru a-și confirma că încă mai poate stârni dorințe în alt bărbat. Poate să înșele crezând că s-a îndrăgostit de un altul sau poate este încă în căutare de ceva „mai bun”.

Motivele lor, mie îmi sunt cunoscute doar din auzite sau din cărți … Știu, cu certitudine, din ce motive as înșela eu, iar „aș înșela” este mult spus, pentru că sunt acea femeie care spune direct ceea ce are de spus.


Aș căuta alceva dacă mi-ar lipsi comunicarea, dacă aș simți că din punct de vedere intelectual nu sunt satisfăcută. Iar dacă aș fi bărbat, m-aș simți „mult mai înșelat”, dacă pot spune așa, să știu că femeia de lângă mine poartă conversații cu un altul.

Pentru a-și confirma că încă mai poate stârni dorințe în alt bărbat

Dacă în cuplu există comunicare, îmi este greu să cred că femeia va înșela. Mie una, mi se pare mult mai eficient să discut cu partenerul meu despre ce anume mă face să mă rup de relație, iar dacă el nu poate să înțeleagă, cred că o pauză este bine-venită pentru amândoi. Este bine să îți acorzi uneori timp pentru tine, pentru a te (re)descoperi și pentru a înțelege ce-ți lipsește cu adevărat.

Nu cred că sexul în sine poate să ducă la înșelat. Se ascund prea multe amănunte în mintea unei femei complexe care să determine infidelitatea.

Citește și: 

Jurnalul Roxanei – Ce își dorește un bărbat?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *