Cea mai mare conferință de spiritualitate, terapii complementare și tradiții are loc în mai, la Piatra Neamț


Nikola Tesla afirma că medicina energetică este medicina viitorului. Pentru mine a fost dovada clară că un om de știință vedea o alternativă în locul medicinei tradiționale și mi-a îndreptat atenția asupra diverselor practici care te pot ajuta să te echilibrezi, să scapi de boli prin alte metode decât prin cele știute deja. (Cine este Nikola Tesla pentru cei care nu au aflat încă? Este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, științei calculatoarelor, fizicii nucleare și fizicii teoretice. Cu numele său este denumită unitatea de măsură a inducției magnetice 1 tesla ( 1T ). )

Am amintit de afirmația lui Tesla pentru a vă motiva și provoca să participați în weekendul 13-14 mai la o conferință pe care nu veți dori să o ratați! Se numește: Traditie, Spiritualitate și Terapii Complementare și se întâmplă în sala de conferințe de la Central Plaza Hotel. 15 peronalități din cadrul medicinei alternative, spiritualității, astrologiei, terapiilor complementare, numerologiei sau psihologiei vor fi prezente. Sunt două zile de conferințe în care veți avea ocazia să învățați de la specialiști cum să dobândiți sau să vă păstrați echilibrul interior, cum să vă tratați diverse boli cu ajutorul unor metode noninvazive, care ajută corpul să se vindece singur, cum să fiți mai fericiți și să aveți o viață așa cum vă imaginați.

Nu vă garantez că duminică seara, după ce se vor fi terminat cele două zile de conferințe, veți fi sănătoși tun, fericiți și cu un sac de bani după ușă, dar precis veți pleca acasă cu noi informații și noi posibilități despre cum poți să te ajuți tu pe tine, despre cum poți duce o viață echilibrată, în armonie.


Este cea mai mare conferință de acest gen organizată vreodată în Piatra Neamț. În plus, cei prezenți vor beneficia și de o expoziție cu vânzare de cristale, orgonite, bijuterii și produse bio. Cei care organizează acest eveniment sunt Angela Socolean (Asociația Picătura de Lumină) și Manuela Papalicef.

Vă punem la dispoziție programul acestui eveniment, dar și câteva detalii despre invitații prezenți la conferință.

13 mai, sâmbătă

11.30 – deschidere – discurs Angela Socolean, organizatorul și moderatorul conferinței

12.00 – 12.40 – Terapia florală Bucovina – Carmen Tamasang, chimist la Terra Bucovina, firma producătoare de remedii florale; datorită legăturii vii cu Lumina Dumnezeiască, plantele pot să refacă corpurile noastre de lumină și, implicit, sănătatea fizică

12.40 – 13.20 – Metode de diagnosticare energetică pe iris, aura, câmp energetic – ca metode noninvazive și deosebit de exacte.  Anestezii Enegergetice. Deblocări Energetice (Metode folosite și în terapia durerii) –  prof.dr. universitar I. Adrian Nicula

13.20 – 14.00 – Medicina Informațională – Inginer Inventator George Cohal, inventatorul aparatului Luviom care vindecă trupul prin relaxare (brevet de invenție acordat în 2014)

14.00 – 14.40 – Metamorfoza dorinței în telepatie – Maestru Gon Po Serghei  Danisin, președinte al Centrului de Studii și Cercetări Frontale Tarkshya 444 București,

14.40 – 15.20 – Lilith sau provocarea de a reîntregi feminitatea fragmentată – Minerva, astrolog, psiholog, jurist; a scris cartea Inițiere în astrologia medicală; este cunoscută pentru prezența sa pe diverse posturi la televiziunile centrale)

15.20 – 16.00 – Activarea prosperității folosind instrumente divine – Adriana Constantinescu, formator

16.00 – 16.40 – De la Eu la Dumnezeu – Geta Heimer și Vali Gheorghiu, Psiholog si Terapeut (Geta Heimer este scriitor, psiholog, terapeut. Scrie povești și le spune pe scenele teatrelor, la congrese, conferințe naționale și internaționale, în emisiuni TV și radio, la case de bătrâni, în librarii. Este invitată frecvent la diferite posturi naționale de televiziune.)

16.40 – 17.20 – Regăsirea femeii interioare prin haina adecvată și programare mentală – Constantin Dornean, astrolog

17.20 – 18.00 – Sănătos și fericit! Leacul din potirul nesecat al naturii – dr. ing. Iuliana Barbu, autoarea cărții Sănătate prin cultivarea a șapte plante binecuvântate

18.00 – 18.40 – Pshihomatricea numerică – Instrument, de autocunoaștere – Nelu Vicleanu, psiholog numerolog, specialist în feng shui și bazi

14 mai, duminică

12.00 – 12.40 – Cum să trăim sănătos – Viorica Pascarel, bioterapeut

12.40 – 13.20 – Zile Fierbinți – suntem în plin proces de schimbare – Minerva, astrolog

13.20 – 14.00 – Tropical și sideral în astrologie – Rodica Purniche, astrolog, profesor, jurnalist TV ; studiaza astrologia de la 10 ani, autoare a cărților: Nodurile lunare, Puterea secreta a descendentului, Astrologia relațională, Cartea copilului, Dicționar de astrologie; este membră a Societății Internaționale de Astrologie

14.00 – 14.40 – Puterile paranormale și evoluția spirituală – Horațiu Mihail, ghid spiritual, scriitor, terapeut, alchimist, fondator al Asociației Calea Luminii, director al Editurii Sirius Ray

14.40 – 15.20 – Schimbarea tiparelor mentale despre abundență și prosperitate în toate planurile utilizând uleiurile esențiale – Luiza Ramona Dîrlea, psihoterapeut E.F.T (Terapia centrată pe emoții), educator parental acreditat​ internațional Cercul Siguranței (Circle of Security), aromateraput (terapiile Raindrop și Feelings cu uleiuri esențiale)

15.20 – 16.00 – Ciuperca lui Dumnezeu – mit sau realitate – Daniela Inescu, terapeut

16.00 – 16.40 – Numerele – cod secret al personalității – Nelu Vicleanu, psiholog numerolog

16.40 – 17.20 – Energia universului, haina neadecvata și sănătatea trupului – Constantin  Dornean, astrolog

17.20 – 18.00 – Numerologia și psihogerometria în telepatie – Maestru Gon Po Serghei Danisin, președinte al Centrului de Studii și Cercetări Frontale Tarkshya444 București (s-a născut în Chișinău și este unul dintre cei mai apreciați specialiști din Republica Moldova și Rusia în științele de frontieră, precum bioenergo-cibernetica sistemelor complexe, fiind un pionier în studiul și cercetarea fenomenelor de parapsihologie – Școala „Omul viitorului“ din Chișinău. De asemenea, a fost director și profesor la Centrul Medical Internațional de Cercetări Științifice, training și vindecare „FORTUNA“ din Moscova. Activitatea sa este recunoscută în diverse Centre și Instituții Medicale și Universitare cum ar fi: Universitatea de Management Informațional din Moscova, Academia Continentală a Anomaliilor Creative – K.A.T.A. din Moscova și Centrul de Diagnoza și Tratament al Institutului Medical de Stat din orașul Ivanovo, Rusia.  )

Conferintele se vor desfășura în sala Millenium. Intrarea este de 33 lei pe zi. Expoziția cu vânzare are loc în sala Atrium ( program: 10.00 – 18.00).

Pentru mai multe detalii și pentru rezervări contactați-o pe Manuela Papalicef la tel. 0744 146 289 sau pe facebook: facebook.com/mirimirina. Pentru pagina evenimentului, click aici: Traditie, Spiritualitate și Terapii Complementare.

Citeste si: 

La cafea, cu maestrul Serghei Danisin

Treisprezece, cu Manuela Papalicef

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *