Plasmolifting cu medicul Olga Sîrghi, partea a II-a


medicul Olga Sîrghi

Feedback după cea de-a doua ședință de plasmolifting

Mă gândeam să fac doar un update rapid articolului precedent, dar m-am răzgândit pentru că a fost foarte tare experiența.

M-am programat cu o săptămână înainte pentru a fi sigură că medicul Olga Sîrghi are timp pentru mine. Recunosc că trebuia să ajung mai devreme la ea, dar … e greu cu timpul. Sătulă de ace, injecții, extracții dentare, plombe, nu aveam niciun chef să mai simt durere … nici măcar un pic. Dar ce nu facem noi pentru tenul nostru. M-am scuturat bine de gândurile negative și m-am prezentat la cabinet. Drăgălășenia Olgăi mi-a dat putere (și ciocolata pe care mi-a dat-o după ce mi-a luat sânge 🙂 ). Mi-a aranjat tenul pentru operațiunea plasmolifting și apoi, la fel ca data trecută, mi-a luat sânge. Am văzut acul apropiindu-se de fața mea … nu foarte plăcută senzația … Mi-am zis: asta e Roxana, vei simți puțină durere și apoi iar vei fi foarte încântată de rezultat ( = încurajarea mea pentru a mă liniști 🙂 ). Dar … surpriză! Așteptările mele au fost înșelate. Crema anestezică a funcționat mult mai bine decât data trecută și abia am simțit înțepăturile. În jurul ochilor, Olga a putut injecta mai mult pentru că nu mă durea deloc. Punctele de cuperoză le-am simțit ușor deranjate. Văzând că nu mă doare, am ales de comun acord să folosească dermapenul cu o intensitate mai mare decât data trecută (adică să intre mai adânc în piele).


Văzând cum reacționează pielea feței după injectare, medicul Olga Sîrghi mi-a spus că sângele a fost mai bun decât data trecută. Ce am făcut diferit? Nu știu dacă are vreo importanță, dar am mâncat mai multe fructe (în special fructe de pădure), legume, cereale și semințe, apă mai multă (adică aproximativ 2l pe zi), am înlocuit cafeaua cu ceai verde, iar dimineața am băut un pahar cu apă caldă și lămâie. Să nu credeți că mănânc chiar atât de sănătos tot timpul 🙂 … aș vrea eu să mă țină mai mult 🙂 .

După, a urmat întâlnirea cu oglinda. La fel ca data trecută, m-am aștepta să fie mai rău, dar nu. Eram roz și puțin mai umflată. A doua zi rozul începea să se estompeze, iar fața să se mai dezumfle. Nu este indicat să punem gheață sau să luăm antiinflamatoare. Trebuie să lăsăm plasma să lucreze, celulele să se refacă, fără să le deranjăm. Cremă hidratantă, comprese cu ceai verde și … zen 🙂 . Foarte folositor mi-a fost uleiul de cocos bio aplicat pe ten.

A treia zi roșeața a dispărut total și fața a fost umflată doar dimineața. Pe parcursul zilei abia se mai putea sesiza, dacă te uitat foarte atent, că tenul meu a fost supus terapiei plasmolifting. Deși Olga mi-a injectat mai multă plasmă și mai în profunzime, fața și-a revenit mult mai repede la normal.

A trecut o lună de la cea de-a doua ședință și tenul meu arată în continuare proaspăt și luminos.

Interesant și amuzant în același timp este că mă întâlnesc cu prietene, cunoștințe, pe stradă, la cafea și chiar dacă au citit articolul, mă roagă să le povestesc cum a fost. În plus, primesc ca bonus complimente pentru ten. Văzând ce efect a avut plasmoliftingul asupra mea, prind curaj să înfrunte acele și să dea un restart tenului (unele au și ajuns deja la Olga).

Roxana Pricop – makeup&foto: Ana Popescu (Shadows Boutique)

Tuturor celor care m-au întrebat le-am dat același răspuns: plasmoliftingul nu m-a făcut mai frumoasă și nici nu m-a scăpat total de riduri, dar a făcut ca pielea mea să se regenereze singură, să fie mai luminoasă, să aibă o culoare uniformă, să îmi închidă porii, să mai dispară din punctele negre, să mai estompeze ridurile de expresie, să devină mai elastică. Și … poate cel mai important lucru este că mi-a stopat, pentru o perioadă măcar, procesul de îmbătrânire al tenului. Nu foloseam foarte multe produse cosmetice nici înainte, dar acum s-au înjumătățit.

Așa că, dacă visați la o remodelare facială cu efecte miraculoase apelați la cuțit, botox, acid hialuronic probabil. Dar dacă visați la o piele mai fermă și care să radieze de sănătate, plus toate beneficiile enumerate mai sus, apelați la plasmolifting!

Pentru mai multe informații despre această terapie, intrați aici: Plasmolifting Piatra Neamt  .  Veți putea obține informații direct de la medicul Olga Sîrghi!

Roxana Pricop

Citește articolul despre prima mea experiență cu plasmoliftingul! Găsești mai multe detalii și poze din cabinetul medicului Olga Sîrghi!

Olga Sîrghi, medicul care a făcut minuni cu tenul meu

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *