6  trucuri care nu țin de make-up, dar care te vor înfrumuseța


foto: instagram.com, @maisonseasons

Zâmbește! Pe cât de des, pe atât de sincer.

Pe bărbați niciodată nu îi va interesa dacă mai întâi aplici pudra bronzantă și apoi cea iluminatoare sau, mai ales, dacă le aplici. Nu vor pune preț dacă preferi rujul sidefat sau pe cel în nuanță naturală. La prima întâlnire vor căuta să-ți admire zâmbetul. Își vor dori să te vadă fericită, că trăiești fiecare emoție și că orice interacțiune le va aduce un confort vizual. Trebuie să te știe o persoană caldă în vorbe, dar și în priviri. De multe ori, zâmbetul tău va emoționa mai profund decât un film sau orice altă confesiune.

Nu te încărca!


Nu împrumuta accesoriile bărbătești dacă vrei să fii feminină. Renunță la șepci și lasă-ți părul să crească până la breteaua de la sutien. Bărbații se îndragostesc de imaginea unei femei cu buclele în vânt și niciodată nu se vor sfii să se joace cu șuvitele care-ți cad pe umăr.

Respectă-ți statutul!

Fumatul … dacă este un tabiet sau un viciu, asta depinde doar de vârsta pe care o ai. Dar, indiferent de numărul primăverilor, nu fuma pe stradă. Mirosul unui „Coco Mademoiselle” combinat cu fumul dintr-o țigară nu va întoarce prea multe capete, iar outfitul de divă va fi într-o antiteză cu gestul tău care intervine codului bunelor maniere.

Fii „cooltă”!

Lasă de-o parte zodiacul și dezabonează-te de la blogurile acelor tipe triste, complexate și care n-au experimentat prea mult din ce înseamnă dragostea adevărată. Ia parte la cât mai multe conferințe legate de dezvoltarea personală. Citește beletristică, poezie si tot ce ține de artă. Indiferent de temperametul pe care îl ai, acceptă (fără să-ți formezi preconcepții) tot ce ține de nou și frumos. Poți stârni mult mai ușor interesul bărbațiilor dacă ai mintea deaschisă, și nu picioarele.

Pe bărbați niciodată nu îi va interesa dacă mai întâi aplici pudra bronzantă și apoi cea iluminatoare sau, mai ales, dacă le aplici. Nu vor pune preț dacă preferi rujul sidefat sau pe cel în nuanță naturală. La prima întâlnire vor căuta să-ți admire zâmbetul.

Asigură-te că folosești tonul corect!

Nimic nu poate fi perfect, însă totul trebuie să fie frumos. Nu doar look-ul, ci și vocea. Preocupă-te mai mult de modul cum transmiți unele gânduri și sentimente. Vocea pe care o ai, alături de aspectul fizic, ajută la formarea primei impresii. Renunță la a mai vorbi repede pentru a nu părea copilăroasă. Bărbații caută inocență, nu imaturitate. Nu vorbi apăsat pentru a nu transmite furie. Nu adopta o voce groasă pentru a nu fi percepută ca fiind lipsită de emoție.  Tonalitatea potrivită îți va oferi imaginea unei tipe delicate, ceea ce te va face să îi cucerești pe cât mai mulți.

Fii mulțumită de tine!

Nu-ți transforma sentimentul de admirație pentru un stil de viață, la care râvnești, într-o obsesie; vei fi mereu nemulțumită, te vei simți complexată, iar pe fața ta se va citi tristețe. Fii cât mai optimistă în ceea ce privește viitorul tău și fă o serie de schimbări dacă simți că viața devine banală. Redescoperă-ți pasiunile de când erai mică și transformă-le în oportunități care să te țină mereu activă. Inspiră-te din tot ceea ce te atrage fără să reproduci. Încearcă tot ce te provoacă, fără să reacționezi ca alții. Experimentează până când reținerile nu vor mai fi ceva cu care să te întâlnești. Încrederea în sine este modul prin care o femeie se poate remarca în fața unui bărbat.

articol realizat in colaborare cu Mihail Lăcătușu


Citește și: 

Cum te seduce o femeie?


One Comment

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *